Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Andrey Rublev

BETANO

Cel mai tare meci al zilei din tenisul mondial, este cel din optimile de la Miami, intre Jannik Sinner și Andrey Rublev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Jannik Sinner este un jucător de 21 ani din Italia, momentan pe locul 11 ATP. El a jucat foarte bine în acest început de an și pare să revină la forma din finalul lui 2021 când a participa la Turneul Campionilor și a intrat în top 10 ATP. Cel mai probabil va ajunge destul de repede în topul circuitul, majoritatea specialiștilor văzându-l chiar un viitor lider mondial. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur. La Indian Wells a pierdut în semifinale cu Alcaraz , iar aici a fost dominant în meciurile cu Djere și Dimitrov.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul 2022 a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuituluin mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului este clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic în sferturi. Are finală la Dubai, unde a pierdut cu Medvedev, iar la Indian Wells a pierdut în turul 3 cu Norrie. La fel ca și adversarul său nu a avut probleme în primele 2 tururi contra lui Wolf și Kecmanovic. 

Chiar dacă Sinner este favorit , nu il vad nici pe departe pe Rublev o victimă sigură. Jucătorul rus are armele necesare pentru a pune probleme oricărui jucător la acest moment și mă astept la un meci echilibrat. Hardul lent de la Miami oferă multe schimburi lungi, fiind o asemănare mare cu zgură. Ei se cunosc bine și văd multe game-uri la limita și un meci lung. Pronosticul propus poate fi câștigător chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Andrey Rublev
Pronostic:
Durata meciului: Peste 108.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro