Ponturi Pariuri Fotbal România vs Belarus

BETANO

Azi ne luăm din nou steagurile tricolore și suntem cu ochii pe echipa națională a României. Unii mergem pe Arena Națională, alții încurajăm cum știm mai bine din fața televizorului.

De la 21:45, România întâlnește Belarusul, în runda a 2-a din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. În prima rundă, chinuit, elevii lui Edi Iordănescu s-au întors, totuși, cu 3 puncte din Andorra.

cota2.ro

2-0 cu Andorra, doar 2 șuturi pe poartă în primele 60 de minute, fără ocazii mari și fără gol înscris după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică! Așa arată bilanțul ”tricolorilor” după prima etapă. Toată lumea a căzut de acord că meciul a fost modest, dar că mai importante au fost punctele.

Acum, cu Belarus, avem toate șansele să revedem același tip de joc ca în Andorra. Diferența e că meciul e pe Arena Națională, unde sunt anunțați 30.000 de oameni în tribune, iar pasivitatea lui Stanciu, Alibec & co. ar putea fi taxată rapid de suporteri.

Belarus vine după ce a fost liniștită de Elveția, scor 0-5, dar și neliniștită de ceea ce pregătesc comisiile de disciplină de la FIFA și UEFA. Sunt șanse mari ca pentru Belarus acesta să fie ultimul meci oficial, cele două foruri care conduc fotbalul plănuind s-o excludă pentru o apropiere mult prea mare față de Rusia, țară interzisă în sportul mondial din cauza războiului purtat cu Ucraina.

  • România a întâlnit Belarus ultima dată în 2020, la un meci amical, câștigat de tricolori cu 5-3. Am avut 5-0, dar finalul a fost de coșmar. Bielorușii au punctat de 3 ori și puteau înscrie chiar de 4 ori dacă nu iroseau și o lovitură de la 11 metri;
  • La nivel de meciuri oficiale n-avem vești bune de la ultima campanie de calificare pentru EURO. Ne-am întâlnit cu ei în preliminariile pentru EURO 2012 și n-am reușit să-i batem niciodată: 0-0 în deplasare și 2-2 pe teren propriu.

Nedelcearu, Șut și Ștefănescu n-au fost păstrați în lot, în timp ce la nivel de prim 11 Edi Iordănescu pregătește două modificări față de meciul cu Andorra. Opruț va ocupa postul de fundaș stânga, în timp ce Marius Marin îi va lua locul lui Darius Olaru. Cele două apariții îl vor trimite pe Sorescu în banda stângă de atac, în timp ce Moruțan va fi rezervă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
România vs Belarus
Pronostic:
Victorie România & Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro