Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Aryna Sabalenka

BETANO

Astăzi vă propun un pronostic din sferturile turneului WTA de la Miami, acolo unde avem partida dintre Sorana Cirstea și Aryna Sabalenka. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Pericolul de a iesi din primele 100 jucătoare ale lumii a speriat-o pe Sorana, jucătoarea de 32 ani din România traversând una dintre cele mai bune perioade din ultimii ani. Ea este de peste 15 ani la nivel înalt având in palmares 2 turnee WTA câștigate și numai putin de 15 de nivel inferior. Sorana este o jucătoare puternică, iar pe suprafețele rapide forțează mult primul serviciul și este destul de agresivă la retur. A început anul destul de slab, cu eliminări in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, iar în cazul unor performanțe slabe la Sunshine Double ( Indian Wells si Miami) ar fi iesit chiar din prima sută mondială. Nu a fost deloc asa, iar Sori face cele mai bune turnee din ultima perioadă, reușind sferturi la Indian Wells, unde a pierdut cu  liderul mondial Swiatek, si sferturi aici la Miami , unde are un adversar la fel de dificil, Aryna Sabalenka. Victoriile cu Keys, Garcia de 2 ori, Muchova ori Vondrousova au arătat că jucătoarea noastră încă mai are un cuvânt de spus la nivel înalt.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este jucătoarea anului în circuitul feminin, iar în funcție de accidentarea Igai Swiatek poate ataca chiar poziția de lider mondial în viitorul apropiat. Ea a ajuns la un bilanț 18-2 in 2023 si a pierdut doar cu Krejcikova la Dubai și cu Rybakina în finală la Indian Wells. Aryna este o sportivă din Belarus de 24 de ani clasată pe locul 2 WTA, una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA și campioană la Australian Open. Confruntată în trecut cu anumite probleme în special de ordin mental și al încrederii în sine, Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch și Stuttgart, totul culminând cu primul turneu de mare șlem aln carierei cucerit la Melbourne. La fel ca și adversara sa are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic, într-o zi bună fiind aproape imposibil de returnat. Aici a fost dominantă cu Rogers , Bouzkova și Krejcikova câștigând meciurile fără probleme.

În ciuda entuziasmului la cote maxime din tabăra jucătoarei noastre, nu cred că la acest moment Sorana ii poate pune probleme Arynei Sabalenka și voi merge pe același pronostic pe care l-am ales și în meciul cu Swiatek de la Indian Wells. Sabalenka joacă extraordinar în ultima perioadă si aduce mult cu Serena Williams, dominându-si în primul rând fizic adversarele și oferind extrem de puține șanse de break. Aici a stat pe teren doar 77 minute cu Rogers, 68 cu Bouzkova și 67 cu Krejcikova, toate jucătoare mai bune în teorie decât Sorana . Nu cred ca jucătoarea noastră va rezista mai mult de 92 de minute și va pierde fără mari emoții. Puteti incerca de asemenea și Aryna Sabalenka & sub 21.5 game-uri la o cotă de 1.72.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sorana Cirstea vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Durata meciului: sub 92.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro