Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Petra Kvitova

BETANO

Un pronostic special avem astăzi pentru meciul din ultimul sfert de finală al turneului WTA de la Miami, acolo unde se întâlnesc Ekaterina Alexandrova și Petra Kvitova. Învingătoarea va juca în semifinală cu Sorana Cirstea, iar mai jos aveți avancronica partidei precum și pronosticul propus. 

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 18 WTA. Ea joacă bine pe suprafețele rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj pe hard și iarbă. Rusoaica vine după un 2022 bun, în care a câștigat 2 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. De la începutul anului are 5 ași și 17 duble greșeli contra Vondrusouvei, 6 ași și 7 duble cu Fourlis, 5 ași și 6 duble cu Bonaventure, 4 ași și 4 duble cu Townsend, 5 ași și 2 duble cu Linette, 1 as si 7 duble cu Masarova, 10 ași și 4 duble cu 4 duble cu Pliskova, 11 ași și 5 duble cu Townsend, respectiv 8 ași și 4 duble cu Bencic în turul precedent. Aici face cel mai bun turneu al anului, înregistrând în premieră în 2023 , 3 victorii consecutive.

cota2.ro

Petra Kvitova este o jucătoare din Cehia de 33 ani, momentan pe locul 12 WTA. Ea este una dintre cele mai constante jucătoare din tenisul feminin , fiind încă din anul 2011 în top 30 WTA, o performanță de-a dreptul remarcabilă. Petra are o carieră foarte bună si a acumulat 29 de titluri WTA, cele mai importante fiind cele 2 de la Wimbledon, însă a câștigat si Turneul Campionilor și a jucat finală la Australian Open. După o perioadă ceva mai slabă, ea este intr-o puternică revenire de formă și a pierdut doar 4 meciuri în 2023, având victorii cu Pegula, Ostapenko sau Rybakina. La Indian Wells a ajuns până în sferturile de finală, iar aici nu a pierdut set desi a avut adversare grele precum Noskova, Vekic sau Gracheva. Kvitova este înaltă și asemenea adversarei ei pune mare preț pe serviciu, preferând suprafețele rapide acolo unde își poate pune forța în valoare.

Ekaterina Alexandrova mi se pare cea mai "all in" jucătoare la serviciu din circuit, cu un stil asemănător lui Cressy ori Bublik la masculin, o jucătoare la care nu există mare diferență între primul și al doilea serviciu. Atunci când întâlnește adversare bune la retur, ea riscă foarte mult si comite în consecință foarte multe duble greșeli. Kvitova nu stă nici ea foarte bine la acest capitol, însă în meciurile cu miză o văd mai atentă si mai stăpână pe propriul serviciu. În singura întâlnire directă dintre cele două, Kvitova s-a impus fără probleme, iar scorul la duble greșeli a fost 5-0 in favoarea Alexandrovei. Voi merge pe acest pronostic special și acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Petra Kvitova
Pronostic:
Ekaterina Alexandrova comite mai multe duble greșeli
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 7.38
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro