Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Karen Khachanov

Superbet

În prima semifinală a turneului ATP de la Miami avem meciul dintre doi sportivi din Rusia, Daniil Medvedev și Karen Khachanov. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători, precum și pronosticul propus.

Daniil Medvedev a revenit puternic în prim planul circuitul după prestațiile din ultimele luni, perioadă în care a câștigat 3 titluri consecutive la Rotterdam, Dubai și Doha, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Rusul are încrederea la nivel maxim după 23 victorii consecutive în ultimele 24 de partide, cireașa de pe tort fiind fără îndoială victoria contra lui Novak Djokovic, un dublu 6-4 la Dubai. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt, iar pe hard pune perfect în valoare acest aspect, având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. Aici a trecut de Carballes Baena, Halys și Eubanks fără să piardă set.

cota2.ro

Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 16 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. În 2022 are semifinale la Doha și Belgrad, însă cel mai bun joc l-a prestat fără îndoială la US Open când a pierdut tot semifinale contra lui Ruud. A început anul cu semifinală la Australian Open, acolo unde i-a bătut pe Tiafoe sau Korda si i-a luat set lui Tsitsipas.Este solid la serviciu, are o deplasare bună în teren, însă uneori greșește extrem de mult în momente cheie, având destule probleme în condiții de presiune. La Indian Wells a pierdut în turul secund cu Davidovich Fokina, însă aici a jucat foarte bine și a trecut de Etchevery, Lehecka , Tsitsipas și Cerundolo, jucând din ce in ce mai bine cu fiecare tur.

Este a 4-a întâlnire directă între cei doi jucători, Medvedev conduce cu 3-1 h2h, însă în fiecare meci Daniil a comis mai multe duble greșeli decât adversarul său. A fost la acest capitol 4-3 la Next gen finals, 3-0 la Moscova, 5-4 la Montreal și 5-2 la începutul anului la Adelaide. Deși amândoi servesc bine, Daniil riscă mult mai mult si preferă să scurteze punctele, având mulți ași dar și destule duble. Chiar și aici la Miami, el a comis 9 duble greșeli în 3 meciuri, în timp ce Khachanov are doar 6 duble greșeli în 4 meciuri. Mă aștept la un meci destul de echilibrat în care Khachanov sa fie solid la retur și să prelungească schimburile.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Daniil Medvedev vs Karen Khachanov
Pronostic:
Daniil Medvedev peste 3.5 duble greșeli
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro