Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Liverpool

Superbet

Manchester City - Liverpool este duelul vedetă în prima parte a zilei de sâmbătă. Cum meciul se joacă pe 1 aprilie, sperăm ca Guardiola și Klopp să fie băieți de treabă și să nu ne oferă o farsă de meci :).

În prezent, runda cu numărul 29 le prinde pe cele două rivale la o distanță incredibilă, de 19 puncte.

cota2.ro

  • City e în zona clasică, în luptă de titlu, cu 61 de puncte, în timp ce Liverpool are șanse mari să rateze cupele europene: doar locul 6, cu 42 de puncte.

Cu 8 puncte decalaj față de Arsenal (și cu un joc în minus, ce-i drept), campioana en-titre n-are voie să facă pași greșiți în derby-ul cu Liverpool. Mai ales cu un Liverpool care are un sezon șocant de slab. La diferențele de acum dintre cele două grupări, pare greu de crezut cum aceleași formații se luptau pentru titlu în ultimii 2-3 ani.

Ultima întâlnire directă a contat pentru Cupa Ligii Angliei, cu City câștigând cu 3-2, în timp ce în tur, în meciul din Premier League, Liverpool dădea speranțe de viață și câștiga la limită în fața lui City, 1-0 pe Anfield.

  • 67 de goluri a înscris Manchester City în 27 de meciuri - cel mai bun atac din Premier League;
  • 47 de goluri are Liverpool în 26 de partide - o medie de aproape două goluri marcate pe meci;
  • apărările lui Klopp și Guardiola sunt cam la fel: 25 de goluri au încasat ”cetățenii”, în timp ce ”cormoranii” au scos mingea din poartă de 29 de ori;
  • Pe teren propriu, City arată excelent: 11 victorii, 1 remiză și 1 eșec - cu 43 de goluri marcate (aproape medie de 3 goluri înscrise pe meci) și doar 13 goluri încasate;
  • Când pleacă de pe Anfield, Liverpool e o umbră de echipă: abia locul 13 în clasamentul jocurilor din deplasare, cu doar 3 succese în 13 etape! În rest, 3 remize și, mare atenție, 7 înfrângeri! Golaverajul e și el complet negativ: 13 goluri marcate și 20 de goluri primite.

Unica veste bună pentru Liverpool ar putea veni în cazul în care Haaland nu va fi recuperat la timp și nu va juca. Norgevianul s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale și n-a evoluat deloc pentru prima reprezentativă în primele 2 etape din preliminariile pentru EURO 2024. Foden e și el sărit din schemă, fiind răcit!

La nivel de absențe, Liverpool nu va conta pe Luiz Diaz, Joe Gomez, Thiago și Tsimikas.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Liverpool
Pronostic:
Manchester City va avea: peste 1,5 goluri & peste 4,5 șuturi pe poartă
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro