Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Petra Kvitova

Superbet

Finala turneului WTA de la Miami le aduce față în față pe Elena Rybakina și Petra Kvitova, două dintre sportivele de top din circuitul feminin. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Elena Rybakina este jucătoarea momentului în circuitul feminin și are șansa să-și treacă în palmares dubla Indian Wells-Miami, o performanță râvnită de toti sportivii de top. Ea este o sportivă de 23 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 7 WTA, însă la felul în care joacă are șanse mari să intre cât de curând în top 3, iar mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Vine dupa o perioadă de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A pierdut în turul secund la Abu Dhabi, iar la Doha nu a participat părând însă că are nevoie de o pauză după A.O. La Dubai s-a retras înaintea meciului cu Gauff, preferând să fie la capacitate maximă înainte de turneele americane și așa a fost. A câștigat Indian Wells după evoluții entuziasmante, învingând primele două clasate din circuit Swiatek și Sabalenka fără să piardă set, iar aici la Miami a legat alte 5 victorii consecutive pierzând set doar în primele 2 tururi. Rybakina servește foarte bine, iar aici a trimis 14 ași cu Kalinskaya, 12 cu Badosa, 10 cu Mertens , 10 cu Trevisan si 11 cu Pegula.

cota2.ro

Petra Kvitova a spulberat visul Soranei Cîrstea de a ajunge in finală și revine în ultimul act al unui turneu WTA după înfrângerea de la Cincinnati din luna August. Ea este o jucătoare din Cehia de 33 ani, momentan pe locul 12 WTA , una dintre cele mai constante jucătoare din tenisul feminin aflate în activitate, fiind încă din anul 2011 în top 30 WTA, o performanță de-a dreptul remarcabilă. Petra are o carieră foarte bună si a acumulat 29 de titluri WTA, cele mai importante fiind cele 2 de la Wimbledon, însă a câștigat si Turneul Campionilor și a jucat finală la Australian Open. După o perioadă ceva mai slabă, ea este intr-o puternică revenire de formă și a pierdut doar 4 meciuri în 2023, având victorii cu Pegula, Ostapenko sau Rybakina. La Indian Wells a ajuns până în sferturile de finală unde a pierdut cu Sakkari, iar aici a legat 5 victorii desi a avut adversare grele precum Noskova, Vekic, Gracheva, Alexandrova și Cîrstea. Kvitova este înaltă și asemenea adversarei ei pune mare preț pe serviciu, preferând suprafețele rapide acolo unde își poate pune forța în valoare. A trimis 5 ași cu Noskova, 8 cu Vekic, 5 cu Gracheva, 6 cu Alexandrova și 7 cu Sorana.

Se întâlnesc două dintre cele mai solide din punct de vedere fizic jucătoare din circuitul feminin, jucătoare înalte care lovesc mingea cu viteze specifice competițiilor ATP. Ambele servesc de regulă mulți ași și a părut că sunt favorizate de suprafața de la Miami, putând să-și fructifice din plin această armă. Este a 3-a partidă directă intre cele două, victoriile fiind împărțite în meciuri de 2 seturi în care am avut 16, respectiv 12 ași. Cred că pronosticul propus poate fi câștigător chiar și în 2 seturi .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elena Rybakina vs Petra Kvitova
Pronostic:
Peste 13.5 ași
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro