Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs CFR Cluj

Superbet

După ce liderul Farul Constanța s-a împotmolit în Giulești, doar 1-1 cu Rapid, se redeschide prima oportunitate pentru urmăritoarele din playoff.

CFR Cluj are șansa să egaleze la puncte trupa lui Hagi, în timp ce FCSB și CSU Craiova pot strânge și mai tare diferența după primele două runde.

cota2.ro

Pe ”Oblemenco” se joacă derby-ul dintre CSU Craiova și CFR Cluj, echipe despărțite de 5 puncte în acest moment. Pentru olteni s-ar putea să fie un meci care fie să le reaprindă speranțele pentru un nou titlu istoric, fie să abandoneze complet implicarea pentru titlu.

  • În sezonul regular, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând meciul de pe teren propriu cu 2-0;
  • De altfel pare să fie o regulă pentru ultimele 4 dueluri dintre CSU Craiova și CFR Cluj: nu se termină la egalitate și câștigă mereu echipa care joacă în fața propriilor suporteri;
  • CSU Craiova și CFR Cluj au început cu câte o remiză playoff-ul din acest sezon: campioana a bifat un 2-2 cu Rapid, pe teren propriu, în timp ce oltenii pregătiți de Eugen Neagoe au remizat pe Arena Națională, cu FCSB, scor 1-1.

În 2023, CSU Craiova are procentaj maxim în meciurile de pe teren propriu: 4 meciuri, 4 victorii! Victime au fost Hermannstadt, CFR Cluj, FC Argeș și UTA.

Pe teren străin, angrenajul lui Dan Petrescu n-a funcționat ca-n vremurile bune. Victorii cu Petrolul, Voluntari și Farul, dar eșecuri cu CSU Craiova, Lazio și o remiză cu Sepsi, scor 2-2.

  • 19 faulturi a făcut Craiova în prima etapă din playoff: 1-1 cu FCSB;
  • 14 faulturi a provocat Craiova la ultimul meci direct cu CFR Cluj:
  • 15 faulturi a făcut Craiova la penultima întâlnire cu CFR Cluj de pe ”Oblemenco”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi CSU Craiova
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro