Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

BETANO

La mai puțin de 2 luni de la finala de la Rotterdam, Jannik Sinner si Daniil Medvedev se întâlnesc din nou în finala unui turneu ATP, de data aceasta la Miami. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Jannik Sinner va reintra începând cu saptamana viitoare în top 10 ATP si cel mai probabil va ajunge destul de repede în topul circuitului, majoritatea specialiștilor văzându-l chiar un viitor lider mondial. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul 2023 este foarte bun pentru el, având doar 4 înfrângeri în 26 de partide și un joc realmente încântător. A început cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur. La Indian Wells a pierdut în semifinale cu Alcaraz , iar aici a fost dominant cu Djere, Dimitrov, Rublev și Ruusuvori, pentru ca in semifinale să își ia revanșa în fața lui Alcaraz într-un meci de peste 3 ore extrem de spectaculos. Hardul lent de la Miami pare să îi convină de minune, având timp să își pregătească loviturile extrem de puternice și bine plasate.

cota2.ro

Daniil Medvedev joaca a 5-a finală în ultimele 3 luni, perioadă în care a câștigat 3 titluri consecutive la Rotterdam, Dubai și Doha, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Rusul are încrederea la nivel maxim după 24 victorii consecutive în ultimele 25 de partide, cireașa de pe tort fiind fără îndoială victoria contra lui Novak Djokovic, un dublu 6-4 la Dubai. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt, iar pe hard pune perfect în valoare acest aspect, având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. Aici a trecut de Carballes Baena, Halys și Eubanks fără să piardă set, însă în semifinale a avut la rândul său un meci extrem de disputat contra lui Khachanov.

Medvedev a câștigat toate cele 5 meciuri disputate contra lui Sinner și eu il văd favorit și azi. Italianul pare ca a dezvoltat un complex în fața lui Daniil, care îi citeste perfect jocul și îl pune în dificultate prin constanța loviturilor și prin defensiva extrem de bine pusă la punct. Daniil nu pierde niciun punct ușor, iar acest lucru enervează adversarii care deseori își pierd răbdarea. Sinner vine după un meci epuizant, atât fizic, cât mai ales psihic contra marelui său rival, Alcaraz și cred că astăzi va pierde la capătul unui meci disputat .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Victorie Daniil Medvedev & peste 21.5 game-uri
Cota
2.92
Cota finala: 2.92
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro