Ponturi Pariuri Fotbal Elfsborg vs Hacken

BETANO

IF Elfsborg și BK Hacken se înfruntă astăzi, de la ora 20:10, în runda inaugurală a noului sezon din prima ligă a Suediei. IF Elfsborg, formație cu 6 titluri de campioană a Suediei, nu a mai ridicat trofeul din anul 2012. Formația pregătită de Jimmy Thelin s-a clasat pe poziția a 6-a în stagiunea trecută. Lotul a rămas aproape neschimbat, cu o singură remarcă. Leo Väisänen, cel mai valoros fotbalist al echipei, a fost cedat la Austin, în MLS. Interesantă este și media de vârstă a lotului, doar 23.5 ani, printre cele mai scăzute din prima ligă suedeză. 

BK Hacken traversează cea mai bună perioadă de la înființare, o adevărată „generație de aur”. Anul trecut au cucerit primul titlu din istorie, un parcurs de-a dreptul remarcabil, doar 2 înfrângeri în întreaga stagiune și un avans de 7 puncte față de ocupanta poziției secunde. Experimentatul Per-Mathias Högmo a rămas pe bancă, iar lotul a primit o serie de întăriri. Simon Gustafson, atacant pe care Hacken îl vindea în 2015 la Feyenoord, a revenit la echipă. Cota totală de piață a grupului este de 20 de milioane de euro. Doar Malmo e mai bine cotată în primul eșalon. 

cota2.ro

Ambele meciuri directe disputate sezonul trecut între IF Elfsborg și BK Hacken s-au încheiat la egalitate, 1-1 și 4-4. Alte informații și statistici interesante: 

• precedentele 5 meciuri directe au fost GG

• 15 puncte a fost avansul lui Hacken față de Elfsborg în stagiunea precedentă

• Hacken a câștigat toate cele 5 meciuri disputate în anul 2023, în Cupa Suediei, obținând calificarea în finala competiției

• 19 goluri a marcat Hacken în cele 5 partide din Cupa Suediei

• Hacken nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în campionatul precedent

• 16.77 ocazii de gol/meci și-a creat Hacken în sezonul trecut, cea mai ridicată medie din campionat.

Pe Betano, cota pentru pariul combinat X2 și peste 1.5 goluri în meci este @1.65 și o voi juca în cadrul îndrăgitului proiect PIRAMIDA ca pariul 1, cu miză inițială de 1% din bankroll!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elfsborg vs Hacken
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 3.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro