Ponturi Pariuri Fotbal Elfsborg vs Hacken

BETANO

IF Elfsborg și BK Hacken se înfruntă astăzi, de la ora 20:10, în runda inaugurală a noului sezon din prima ligă a Suediei. IF Elfsborg, formație cu 6 titluri de campioană a Suediei, nu a mai ridicat trofeul din anul 2012. Formația pregătită de Jimmy Thelin s-a clasat pe poziția a 6-a în stagiunea trecută. Lotul a rămas aproape neschimbat, cu o singură remarcă. Leo Väisänen, cel mai valoros fotbalist al echipei, a fost cedat la Austin, în MLS. Interesantă este și media de vârstă a lotului, doar 23.5 ani, printre cele mai scăzute din prima ligă suedeză. 

BK Hacken traversează cea mai bună perioadă de la înființare, o adevărată „generație de aur”. Anul trecut au cucerit primul titlu din istorie, un parcurs de-a dreptul remarcabil, doar 2 înfrângeri în întreaga stagiune și un avans de 7 puncte față de ocupanta poziției secunde. Experimentatul Per-Mathias Högmo a rămas pe bancă, iar lotul a primit o serie de întăriri. Simon Gustafson, atacant pe care Hacken îl vindea în 2015 la Feyenoord, a revenit la echipă. Cota totală de piață a grupului este de 20 de milioane de euro. Doar Malmo e mai bine cotată în primul eșalon. 

cota2.ro

Ambele meciuri directe disputate sezonul trecut între IF Elfsborg și BK Hacken s-au încheiat la egalitate, 1-1 și 4-4. Alte informații și statistici interesante: 

• precedentele 5 meciuri directe au fost GG

• 15 puncte a fost avansul lui Hacken față de Elfsborg în stagiunea precedentă

• Hacken a câștigat toate cele 5 meciuri disputate în anul 2023, în Cupa Suediei, obținând calificarea în finala competiției

• 19 goluri a marcat Hacken în cele 5 partide din Cupa Suediei

• Hacken nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în campionatul precedent

• 16.77 ocazii de gol/meci și-a creat Hacken în sezonul trecut, cea mai ridicată medie din campionat.

Pe Betano, cota pentru pariul combinat X2 și peste 1.5 goluri în meci este @1.65 și o voi juca în cadrul îndrăgitului proiect PIRAMIDA ca pariul 1, cu miză inițială de 1% din bankroll!Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 1000 de RON Bonus la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elfsborg vs Hacken
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 3.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro