Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Ne-am obișnuit deja cu zilele de luni care prelungesc etapele de peste weekend din campionatele tari, iar ziua de 3 aprilie nu face excepție. Avem meciuri bune care închid rundele din Anglia, Italia, Spania și România, dar noi vedem șanse de profit în plan secund.

Excursii în Danemarca, prima ligă, și Germania, liga a 3-a, pentru două meciuri care ne vor învăța înmulțirea cu 2 la nivel de profit.

cota2.ro

INGOLSTADT - MUNCHEN 1860 (20:00) - Eram obișnuiți cu acest duel mai mult prin liga a 2-a sau, uneori, chiar și prin Bundesliga, dar acum lucrurile sunt schimbate. Ingolstadt și Munchen 1860 s-au prăbușit până în al 3-lea eșalon fotbalistic din Germania și nu dau semnale de revenire prea curând în elită.

Ingolstadt nu e nici măcar în grafic pentru o salvare de la retrogradare în acest sezon, cu înfrângeri pe linie în ultimele 5 etape și fără succes în ultimele 6 runde.

  • De fapt, pentru a înțelege mai bine prăbușirea lui Ingolstadt în această a doua parte a sezonului, trebuie să vă spunem că gazdele de azi au următoarea statistică în 2023: 1 victorie, 1 egal și (mare atenție!!!) 10 înfrângeri în campionat!
  • Din cele 12 meciuri jucate în 2023, 9 partide ale lui Ingolstadt au fost meciuri de GG sau peste 2,5 goluri! Doar în 3 partide a pierdut fără să înscrie!

De cealaltă parte, Munchen 1860 e ceva mai bine, dar nu foarte bine! Locul 9, 40 de puncte, cu 5 mai mult față de Ingolstadt, dar măcar cu o formă mai predispusă la a smulge puncte.

  • 4 victorii, 5 remize și 5 înfrângeri are echipa din Munchen în cele 14 meciuri disputate în deplasare în acest sezon! Golaveraj 19-22;
  • În meciul tur, Ingolstadt s-a impus la Munchen cu 2-1, în timp ce tot pentru Ingolstadt a fost victorie și în ultimul ”direct” de pe teren propriu: 3-1.

AARHUS - RANDERS (20:00) - Aarhus și Randers s-au calificat în playoff-ul din prima ligă daneză, dar cele două echipe nu sunt chiar în poziție bună pentru a ataca un loc de cupă europeană.

Aarhus e pe 4, cu 35 de puncte, Randers e pe 5, cu 32 depuncte, în timp ce Viborg, ocupanta locului 3, cel care permite baraj pentru Conference League, are 40 de puncte. La titlu se bat în acest an FC Copenhaga și Nordsjaelland, despărțite de 2 puncte.

  • Aarhus are 3 victorii la rând și e neînvinsă în ultimele 5 etape de campionat;
  • Randers vine și ea la meciul de azi după un succes obținut cu Aalborg, chiar înainte de startul playoff-ului;
  • Ultimul meci direct a avut loc recent, la mijlocul lunii martie, și s-a terminat cu succesul lui Aarhus, acasă la Randers, scor 2-1;
  • Două din ultimele 4 meciuri directe au venit la pachet cu GG și minimum 3 goluri;
  • 15 goluri a înscris Aarhus în 11 meciuri pe teren propriu, perioadă în care a încasat 11 goluri;
  • Randers înscrie și încasează în același timp în meciurile din deplasare: 16 goluri marcate și 17 primite în 11 etape jucate ”afară”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ingolstadt vs Munchen 1860
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Aarhus vs Randers
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro