Ponturi Pariuri Tenis Dalma Galfi vs Irina Begu

Fortuna

Ne mutăm pe zgură, iar în primul tur al turneului de la Charleston avem meciul dintre Irina Begu și Dalma Galfi. 

Dalma Galfi este o jucătoare din Ungaria de 24 ani clasată pe locul 79 WTA. Ea a intrat în premieră în 2022 în top 100 grație rezultatelor din turneele ITF acolo unde ajunge mai mereu în fazele superioare. Pe tabloul WTA nu a impresionat, reușind rar să treacă de calificări. Ea este o jucătoare masivă și greșește mult atunci când este sub presiune. Are 2 finale anul trecut la două turnee mici, de nivel inferior, Ilkley câștigată și Contrexeville pierdută. In 2023, Dalma a reusit să lege doua victorii la un singur turneu din ultimele 11 la care a participat, în sala de la Linz, unde a trecut de calificări și s-a retras în sferturi cu Vondrousova. Are totuși o victorie de senzație la Indian Wells contra lui Danielle Rose Collins.

cota2.ro

Irina Begu este o sportivă de 32 de ani din România clasată pe locul 34 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 5 turnee WTA și peste 7 milioane de dolari. Ultimul succes a venit chiar anul trecut la Palermo, după 5 ani de pauză, însa cel mai bun an din cariera sa a fost 2017 când a ajuns până pe locul 22 mondial și a câștigat titlul de la București. A început anul cu semifinale la Adelaide și a obținut victorii cu jucătoare de top precum Shelby Rogers, Ostapenko sau Kudermetova, însă apoi a slăbit putin ritmul iar aici vine după 5 înfrângeri în ultimele 6 partide. Irina are un stil de joc asemănător cu adversa sa, fiind o jucătoare puternică, care scurtează punctele și trimite destul de mulți ași.

Irina Begu se descurcă mult mai bine pe zgură decât adversara sa, având pe această suprafață 13 victorii în ultimele 14 disputate, perioadă în care a cucerit 2 titluri la Palermo și București și a impresionat prin jocul extrem de calculat. Galfi preferă hardul, este destul de imobilă și nu ii dau multe șanse în fața jocului de uzură al Irinei. Merg pe o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Dalma Galfi vs Irina Begu
Pronostic:
Victorie Begu 2-0
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro