Ponturi Pariuri Tenis Marie Bouzkova vs Cristina Bucsa

Superbet

Vă propun astăzi un pronostic de Charleston, acolo unde în primul tur avem meciul dintre Marie Bouzkova si Cristina Bucsa.

Marie Bouzkova este o jucătoare din Cehia de 24 ani, clasată pe locul 36 WTA . Ea este pe un trend ascendent în ultimul an reușind să câștige primul titlu WTA al carierei la Praga și să obțină rezultate bune în majoritatea turneelor la care a participat. La Wimbledon a pierdut greu în sferturi contra lui Jabeur, iar la Roland Garros s-a retras înaintea meciului cu Mertens. Bouzkova este o sportivă extrem de tehnică și agresivă care își pierde greu serviciul. De la începutul anului performanțele ei au fost ceva mai slabe, însă a întâlnit de fiecare dată sportive de top. A pierdut cu Andreescu la Australian Open, cu Haddad Maia la Abu Dhabi, cu Rybakina la Dubai, Vondrousova la Indian Wells ori Sabalenka la Miami, toate jucătoare de mare valoare. Ea a declarat că se bucură de începutul sezonului de zgură, suprafata pe care a progresat mult în ultimii ani și poate face o figură frumoasă aici. 

cota2.ro

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 81 WTA, cel mai bun din cariera ei, iar acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Nu a mai jucat pe zgură din luna noiembrie, cand pierdea cu jucătoare modeste precum Yn Albon, Shymanovich sau Waltert.

Marie Bouzkova este un mare talent care nu și-a exploatat însă niciodată adevarata valoare si a ramas in umbra altor conaționale din extraordinara școală de tenis din Cehia. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă, ea este mare favorită în fața Cristinei Bucsa, o jucătoare obișnuită mai mult cu nivelul ITF si fara vreo victorie notabila în cariera pe zgură. Prevăd un meci asemănător celui jucat de Begu ieri si o victorie destul de ușoară.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Marie Bouzkova vs Cristina Bucsa
Pronostic:
Victorie Marie Bouzkova 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro