Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

BETANO

Knockbreda și Dundela se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, într-o restanță din runda cu numărul 20 a ligii secunde din Irlanda de Nord. Knockbreda FC este un club semiprofesionist din Irlanda de Nord, înființat în anul 1947. A fost acceptat prima dată în liga secundă în anul 2009 și nu a evoluat niciodată pe prima scenă. În acest moment, echipa este antrenată de localnicul Colin McIlwrath și are în componență un singur fotbalist străin, pe atacantul polonez de doar 18 ani Igor Rutkowski. El e și singurul jucător cu o cotă de piață pe transfermarkt. După 32 de meciuri disputate din campionat, Knockbreda ocupă ultima poziție, cu 27 de puncte. Vine însă după o victorie și vrea să meargă cu un moral bun în play-out. 

Dundela este un club mai așezat, cu o tradiție de peste un secol. Are în palmares inclusiv un trofeu, Cupa cucerită în sezonul 1944/1945. Nici aici nu regăsim vreun fotbalist străin, dar lotul conține câteva nume cunoscute pe prima scenă, de aici și cota de 170.000 de euro de pe transfermarkt. Formația pregătită de Paul Harbinson s-a calificat deja în play-off. Are 53 de puncte, iar o victorie astăzi ar face să înceapă partea secundă a sezonului pe podium. 

cota2.ro

• cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul regulat. Knockbreda s-a impus în urmă cu o lună, scor 3-2, iar Dundela câștiga în octombrie 2022 cu 2-1  

• 3.7 este media golurilor în meciurile lui Knockbreda din acest sezon, cea mai ridicată din competiție

• și Dundela are o medie ridicată, 3 goluri/înfruntare

• în 24 dintre cele 32 de partide disputate de Knockbreda s-au marcat peste 2.5 goluri

• în precedentele 6 meciuri jucate pe teren propriu de Knockbreda s-au înscris peste 2.5 goluri.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri este @1.44.

------------------------------

AFC Bournemouth și Brighton & Hove Albion se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 7 de Premier League. 

Bournemouth a fost considerată încă din startul stagiunii o victimă sigură în Premier League. A avut mari probleme, a suferit și câteva umilințe, dovadă cele 55 de goluri încasate, cea mai slabă defensivă, dar momentan se menține deasupra liniei retrogradării. Are 27 de puncte, unul deasupra lui Leeds. Managerul Gary O'Neil poate folosi astăzi o formulă apropiată de cea standard.

Brighton este una dintre cele mai atractive formații în actuala stagiune. Plecarea lui Graham Potter nu a zdruncinat lucrurile. Roberto de Zerbi s-a potrivit perfect pe stilul „pescărușilor”, iar echipa continuă să impresioneze rundă de rundă prin fotbalul ofensiv pe care îl prestează. Oaspeții de astăzi au șanse mari să prindă inclusiv un loc de cupă europeană. În acest moment ocupă poziția a 6-a, una de Conference League, cu 43 de puncte. 

• 49 de goluri a marcat Brighton în acest sezon. Doar City, Arsenal și Tottenham au ofensive mai bune

• Bournemouth a marcat în precedentele 6 meciuri disputate pe teren propriu 

• ultima deplasare din campionat în care Brighton nu a înscris datează din octombrie 2022

• 15.04 ocazii de gol/meci și-a creat Brighton în actuala stagiune. Doar Arsenal, City și Liverpool îi sunt superioare

• Bournemouth stă bine la capitolul eficiență, în prima jumătate a clasamentului. 31% dintre ocazii au fost fructificate. 

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.25.

PROIECT PIRAMIDA

Voi juca acest bilet în cadrul îndrăgitului proiect PIRAMIDA ca pariul 2, unde mizez tot câștigul acumulat pe pariul 1. Vă reamintesc faptul că miza inițială cu care s-a plecat la drum pe primul pariu a fost 1% din bankroll.

Pentru a fi la curent cu TOATE apriurile pe care le postez în cadrul acestui proiect, inclusiv cu pariurile LIVE de tip ALL-IN, vă recomand să intrați în grupul GRATUIT de pariuri de pe Telegram!

INTRĂ AICI ÎN GRUPUL GRATUIT DE PE TELEGRAM

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Knockbreda vs Dundela
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Bournemouth vs Brighton
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro