Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

BETANO

Vin astazi cu un combo în care am incredere destul de ridicată și sper sa ne aduca profit. Mai jos aveți avancronicile partidelor Steve Johnson - Frances Tiafoe, de la Houston, precum și a meciului dintre Sofia Kenin si Irina Begu din turul secund de la Charleston. 

Steve Johnson este un jucător american de 33 ani, clasat pe locul 152 ATP. El a ieșit în ultimii ani din prim plan jucând mai mult în turnee mai mici de nivel Challenger și ITF, în turneele ATP fiind eliminat mai mereu în primele tururi. Johnson are o carieră bun, cu 4 titluri ATP câștigate, inclusiv aici la Houston în 2017, însă vârsta își impune cuvântul iar performanțele din ultima perioadă sunt slabe. Venea aici după 9 înfrângeri în ultimele 10 meciuri, astfel că victoria din primul tur cu Bagnis a surprins.  Steve preferă suprafețele rapide, in special iarba, pe zgură performanțele sale fiind mai modeste. În primul tur a servit 4 ași și a înregistrat 4 duble greșeli, fiind dominat de Bagnis la acest capitol, acesta servind 12 ași.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 15 ATP. El are o poveste extraordinara fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2022 între primii 30 jucători ai lumii. În 2022 are semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open i-a bătut pe Nadal și Rublev. A început anul cu victorii pe linie la United Cup, iar la Australian Open a pierdut greu cu Khachanov în turul 3. Pe zgură a jucat mai puțin de-alungul carierei, însă are o finală la Estoril anul trecut când a pierdut cu Baez.

Chiar dacă Johnson este la finalul carierei, văd un meci mai echilibrat decât anticipează bookmakerii care nu ii dau veteranului nicio șansă. Steve l-a bătut de 2 ori pe zgură pe Tiafoe, în 2018 aici la Houston si in 2021 la Roland Garros, la capătul unui meci maraton de 5 seturi. Bineinteles că la momentul acesta Tiafoe este favorit, însă linia pentru peste 7.5 game-uri câștigate de Johnson imi pare abordabilă.

Sofia Kenin - Irina Begu 

Sofia Kenin este o jucătoare de 24 de ani, momentan pe locul 142 WTA. Fosta câștigătoare de Australian Open si finalistă la Roland Garros, ea s-a confruntat cu probleme mari în ultimii 2 ani, atât de ordin fizic cât și de ordin psihic si a iesit din elita tenisului feminin . Ea a lipsit 5 luni în anul 2022, an în care a avut rezultate foarte slabe, având o serie de 9 înfrângeri consecutive. Anul acesta da semne de revenire si cel mai probabil o vom vedea rapid din nou în prima sută mondială. Are semifinale la Hobart si victorii cu Kalinina, Samsonova ori Stephens jucătoare bune din circuit . În primul tur a trecut de Sasnovich după o prestație solidă.

Irina Begu este o sportivă de 32 de ani din România clasată pe locul 34 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 5 turnee WTA și peste 7 milioane de dolari. Ultimul succes a venit chiar anul trecut la Palermo, după 5 ani de pauză, însa cel mai bun an din cariera sa a fost 2017 când a ajuns până pe locul 22 mondial și a câștigat titlul de la București. A început anul cu semifinale la Adelaide și a obținut victorii cu jucătoare de top precum Shelby Rogers, Ostapenko sau Kudermetova, însă apoi a slăbit putin ritmul iar aici vine după 5 înfrângeri în ultimele 7 partide. Irina are un joc de așteptare care enervează adversarele, brațele sale lungi dându-i posibilitatea sa ajunga la aproape orice minge. În primul tur a trecut de Galfi fără mari probleme.

Sofia Kenin este un mare talent, pe care însă problemele extrasportive au făcut-o să iasă din topul tenisului feminin. Acum pare pe un drum bun și începe ușor ușor să își regăsească încrederea în forțele proprii. Ea a învins-o fără probleme pe Begu anul trecut, atunci când era într-o perioadă mult mai slabă a carierei și cred că are prima șansă și acum. Irina este inconstantă, iar în ultima perioadă a avut destule partide slabe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steve Johnson vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Steve Johnson - peste 7.5 game-uri
Cota
1.00
Sofia Kenin vs Irina Begu
Pronostic:
Sofia Kenin +3.5 game-uri
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro