Ponturi Pariuri Fotbal Mariehamn vs Ilves

BETFAIR EXCHANGE

Într-o zi de miercuri în care focusul îl reprezintă super-duelul dintre Barcelona și Real Madrid, din returul semifinalelor Cupei Spaniei, se pot face alegeri inspirate și din meciurile din plan secund.

E zi de cupe în țările importante ca fotbal, dar noi mergem departe de agitația clasică și ne oprim în Finlanda, acolo unde începe o nouă ediție din Veikkausliiga, prima ligă finlandeză de fotbal.

cota2.ro

Mariehamn - Ilves este duelul pe care îl vom analiza ceva mai în detaliu înainte de a-l pune pe un bilet cu șanse bune de reușită.

În sezonul trecut, atât Mariehamn cât și Ilves au evoluat în playout și au luptat pentru evitarea retrogradării. Mă rog, n-a fost chiar o luptă cu emoții, asta pentru că HIFK și Lahti ocupaseră deja locurile de retrogradare directă și de baraj, cu mențiunea că ultimii au rămas și în acest sezon în prima ligă. Așadar, locurile 9 și 10 pentru cele două rivale de azi, cu o egalitate de puncte, 34.

În Finlanda, pe lângă meciurile amicale clasice, înaintea noului sezon se joacă meciuri din Cupă.

  • Mariehamn nu e în cea mai bună formă în 2023, pentru că în cele 5 meciuri de Cupă n-a reușit să câștige nici măcar o dată: 2 remize și 3 înfrângeri;
  • Ilves n-a fost nici ea strălucită în noul an, dar are o linie ceva mai bună: 1 victorie, 2 remize și 2 înfrângeri în jocurile din Cupa Finlandei;
  • Mariehamn și Ilves stau mai bine la nivel de jocuri amicale, ultimele teste înaintea debutului oficial de azi: Gazdele de azi au 2 succese și 2 remize, în timp ce Ilves s-a reglat după înfrângerea cu HJK și a prins o remiză și 2 succese la rând;
  • La nivel de întâlniri directe, ultimele două confruntări au fost extrem de spectaculoase: Ilves s-a impus cu 5-1 la ultima vizită pe terenul lui Mariehamn, în timp ce Mariehamn și-a luat revanșa și a câștigat și ea meciul din deplasare, 3-2;
  • 4 din ultimele 5 meciuri disputate acasă de Mariehamn, în competiții oficiale, au adus minimum 3 reușite;

Ambele echipe marchează sau ”GG sau 3+” pot fi, în același timp, două pariuri extrem de interesante, cu cote ceva mai mici însă, pentru duelul de azi. Păstrând rezervele de rigoare, căci avem în față un start de sezon, meciul are șanse mari să fie unul spectaculos, în special pentru că ambele formații au defensive șubrede și pentru această stagiune.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mariehamn vs Ilves
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro