Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Ben Shelton

BETFAIR SPORTSBOOK

Am găsit un pariu foarte bun la Estoril, acolo unde în turul secund avem meciul dintre Dominic Thiem și Ben Shelton. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 111 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său este mult sub așteptări. A început și 2023 extrem de slab si are 11 înfrângeri în ultimele 12 partide disputate. În primul tur aici a trecut de compatriotul Ofner, revenind de la 0-1 la seturi.

cota2.ro

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 39 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud ori Sonego. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor  Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. În primul tur aici a trecut de Lestienne cu un dublu 7-5.

Ben Shelton este la primul său turneu ATP din carieră pe zgură, suprafață pe care a jucat la profesioniști doar 6 meciuri. El a surprins prin faptul că a venit aici la Estoril si nu a jucat acasă, la Houston, încercând să se acomodeze cu aerul european în perspectiva Roland Garros. Thiem este un titan al acestei suprafețe, dublu finalist la Roland Garros, câștigător a 9 turnee ATP pe zgură și considerat la un moment dat al doilea sportiv ca valoare după Nadal pe suprafețele lente. Indiferent de problemele de concentrare ale lui Thiem, nu cred că el poate pierde acest meci. Fortez 2-0.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dominic Thiem vs Ben Shelton
Pronostic:
Victorie Dominic Thiem 2-0
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: 16.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro