Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Sheffield United și Wigan se înfruntă astăzi, de la la ora 17:00, în runda cu numărul 40 din Championship. Retrogradată din Premier League în urmă cu doi ani, Sheffield United a mers în continuare pe mâna managerului Paul Heckingbottom. Anul trecut a obținut o clasare pe 5, dar a clacat în play-off. Acum nu mai poate fi oprită în drumul spre revenirea în elită. Cu 6 etape rămase de disputat ocupă poziția secundă, cu un avans de 6 lungimi și un meci mai puțin disputat decât principalele urmăritoare, Luton și Middlesbrough.

Adversara de astăzi, Wigan, este la polul opus. Sancționată cu 3 puncte din cauza unor probleme administrative, ocupă ultima poziție a clasamentului, cu 34 de puncte. Ar avea de recuperat 5 lungimi până la prima poziție de deasupra liniei retrogradării, dar prea multe motive de optimism nu sunt. Lotul este cel mai modest din Championship, cotat la doar 20.45 milioane de euro, și al doilea cel mai bătrân, o medie de vârstă de 27.6 ani. La finalul unei stagiuni lungi, cu multe meciuri, prospețimea ar putea să conteze. 

cota2.ro

• Sheffield United a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1

• 59 de goluri a înscris Sheffield în acest sezon. Wigan a marcat doar 34

• Sheffield a primit 33 de goluri în cele 38 de meciuri disputate, a doua cea mai bună defensivă din Championhsip. Wigan a încasat 59 de goluri

• Sheffield este formația care a permis cele mai puține șuturi pe spațiul propriei porți, doar 107 în întreg sezonul

• Sheffield United conduce și ierarhia ocaziilor de gol create în actuala stagiune, o medie de 13.61/meci. Wigan e net inferioară, doar 10.05 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Sheffield United este @1.35.

----------------------

Morecambe și Plymouth sunt adversare astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 40 din League One, al treilea eșalon fotbalist al Angliei. 

Sezonul trecut, Morecambe s-a salvat in-extremis de la retrogradare, o clasare pe locul 19. Anul acesta, elevii lui Derek Adams au o misiune și mai dificilă. Au 40 de meciuri disputate, unul, chiar două în plus față de adversarele directe din zona retrogradării, și au strâns doar 34 de puncte. Au de recuperat 4 lungimi în următoarele 6 partide. 

Astăzi au șanse mici să adune ceva. Plymouth, condusă magistral de pe bancă de Steven Schumacher (38 de ani), un antrenor cu mare potențial, ocupă în acest moment poziția secundă în League One, una direct promovabilă. Are 80 de puncte, la fel ca liderul Sheffield Wed, dar un meci mai puțin disputat. Pericolul pândește însă. Ispwich este la doar două lungimi în spate. Așadar, Plymouth, cu lotul intact astăzi, nu are voie să se încurce.

• Plymouth a câștigat cu 2-1 meciul direct disputat contra lui Morecambe în turul campionatului 

• 67 de goluri a marcat Plymouth în acest sezon, al doilea atac al competiției. Morecambe a înscris doar 37 de goluri

• Morecambe are a treia cea mai slabă apărare din competiție, 68 de goluri încasate

• 54.2% este posesia medie a lui Plymouth în acest sezon. Morecambe ocupă ultima poziție în acest clasament, cu o medie de doar 41.9%

• 5.00 șuturi pe poartă/meci a expediat Plymouth în actuala stagiune. Doar Ispwich îi este superioară. Morecambe e penultima în ierarhie, doar 2.95 execuții cadrate/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Plymouth la pauză sau final este @1.45. 

PROIECT PIRAMIDA

Voi juca acest bilet în cadrul îndrăgitului proiect PIRAMIDA ca pariul 3, unde mizez tot câștigul acumulat pe pariul 1. Vă reamintesc faptul că miza inițială cu care s-a plecat la drum pe primul pariu a fost 1% din bankroll.

Pentru a fi la curent cu TOATE apriurile pe care le postez în cadrul acestui proiect, inclusiv cu pariurile LIVE de tip ALL-IN, vă recomand să intrați în grupul GRATUIT de pariuri de pe Telegram!

INTRĂ AICI ÎN GRUPUL GRATUIT DE PE TELEGRAM


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sheffield United vs Wigan
Pronostic:
1
Cota
1.35
Morecambe vs Plymouth
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro