Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

BETANO

Pentru ziua de vineri am ”asezona” un bilet clasic, din două partide, care, așa cum ne place nouă, ne poate dubla investiția fără prea mari bătăi de cap.

Excursie în Portugalia, la derby-ul de titlu Benfica - Porto, dar și incursiune interesantă în liga a 2-a din Elveția, acolo unde avem mare încredere în duelul Yverdon - Xamax.

cota2.ro

BENFICA - PORTO (20:00) - E derby de titlu în etapa a 27-a din Liga Portugal. Benfica, lider cu 71 de puncte, primește vizita lui Porto, echipa de pe locul 2, care are 61 de puncte. Astfel, matematica e simplă: decalaj de 10 puncte pentru ”dragoni”, care au o singură șansă în deplasarea de pe Da Luz: să câștige!

  • În tur, Benfica a câștigat la Porto acasă, 1-0, dar și Porto are amintiri plăcute de la ultima vizită în casa Benficăi: victorie tot la limită, 1-0;
  • De altfel, aceste ultime 2 dueluri directe sunt și motivul pentru care cotele pentru goluri s-au ridicat neașteptat de mult pentru acest derby;
  • În rest, din 5 meciuri, 2 au fost cu minimum 3 goluri, în timp ce 2 au prins și goluri în ambele porți (1-3; 3-0, 1-1);
  • Porto e într-o ușoară criză pe plan ofensiv: doar un gol în ultimele 3 meciuri, în toate competițiile: 1-0 cu Portimonense, după 0-0 cu Inter și 0-0 cu Braga;
  • Benfica n-a mai pierdut un meci în campionat din finalul anului: 30 decembrie 2022, înfrângere clară cu Braga, 0-3;

YVERDON - XAMAX (21:15) - Pentru cel de-al doilea meci de pe bilet, așa cum v-am zis deja, mergem în liga a 2-a elvețiană pentru duelul dintre Yverdon, liderul la zi, și Xamax, ultima clasată.

În mod normal, gazdele n-ar trebui să aibă nicio emoție la nivel de succes în acest meci, dar Xamax va forța în toate partidele rămase să scoată puncte pentru a evita o retrogradare greu de digerat. În acest moment, Xamax e pe locul 10, ultimul, cu 19 puncte, în timp ce salvarea, poziția a 9-a, e ocupată de Bellinzona, cu 25 de puncte.

  • 4 dintre ultimele 5 meciuri ale lui Xamax sunt de GG sau 3+;
  • Ultimele 4 confruntări directe dintre Yverdon și Xamax au venit cu goluri în ambele porți;
  • Ultimele 3 confruntări directe au avut goluri în ambele porți și minimum 3 reușite;
  • 51 de goluri a înscris Yverdon în 27 de runde, al doilea cel mai bun atac din campionat, după Wil, 52 de reușite;
  • 45 de goluri a încasat Xamax în 27 de etape - medie care se îndreaptă spre aproape 2 goluri primite pe meci (1,66);
  • 43 de goluri a încasat Yverdon în 27 de meciuri - ceea ce înseamnă că liderul din ligă este predispus la meciuri în care câștigă, dar și primește gol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benfica vs Porto
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.55
Yverdon vs Xamax
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.32
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro