Ponturi Pariuri Tenis Jessica Pegula vs Paula Badosa

BETANO

Cel mai tare meci al zilei la Charleston, turneu desfășurat pe zgură ajuns în faza sferturilor de finală, este fără discuții meciul dintre Jessica Pegula și Paula Badosa. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Jessica Pegula este o sportivă din SUA de 29 ani, clasată momentan pe locul 3 WTA. Ea a apărut foarte târziu în prim planul tenisului feminin, însă din anul 2018 are o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai bune sportive din circuit, pe toate suprafețele. Pegula traversează o formă foarte bună, a câștigat titlul la Guadalajara în finalul anului trecut și a participat pentru prima dată în carieră la Turneul Campionilor. La United Cup a invins-o fără drept de apel pe Iga Swiatek, iar de la începutul anului are sferturi de finală la Australian Open, finală la Doha, semifinală la Dubai și finală la Miami. Aici a trecut de Blinkova în primul tur, iar în turul secund a urmat un meci incredibil cu Irina Begu, un adevărat "roller coaster" în care Jessica a revenit de la 0-4 in decisiv, asta după ce anterior a cedat 10 game-uri consecutive după set și 4-0 in setul 2.

cota2.ro

Paula Badosa este o sportivă de 25 ani din Spania, momentan pe locul 33 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, până pe locul 2, însă rezultatele din ultima parte a anului trecut au lăsat de dorit. Chiar și așa a câștigat în 2022 titlu la Sydney, iar în 2021 s-a impus la Indian Wells și Belgrad. Anul acesta l-a început bine cu victorii concludente contra lui Kontaveit, Kanepi și Haddad Maia la Adelaide 2, însă apoi a acuzat probleme fizice care au făcut-o să rateze Australian Open. Badosa este o jucătoare foarte talentată, însă asemenea Emei Răducanu notorietatea și atenția exagerată din partea publicului par să îi dăuneze. Totuși evoluțiile ei sunt în creștere, însă de fiecare dată a avut ghinionul de a juca contra Rybakinei. Aici a jucat foarte bine și a trecut de Sherif, Fernandez și Shnaider fără să piardă set. 

Am găsit un pariu foarte bun pentru acest meci ce vizează serviciul Paulei Badosa. Ea este recunoscută la nivelul circuitul pentru numărul destul de mare de duble greșeli pe care îl înregistrează, iar în fața unei jucătoare foarte agresivă la retur așa cum este Pegula, cu siguranță va forța al doilea serviciu. Recent, Badosa are 8 duble cu Rybakina, 9 cu Siegemund, 6 cu Parrizaz Diaz sau 5 cu Haddad Maia. Deși la acest turneu a fost mai atentă la serviciu, linia de 3.5 duble greșeli pare usor de depășit de iberică.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jessica Pegula vs Paula Badosa
Pronostic:
Paula Badosa- peste 3.5 duble greșeli
Cota
2.42
Cota finala: 2.42
Profit: 11.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro