Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

Cum biletul zilei de ieri a fost ruinat de un penalty ratat, azi ne regrupăm forțele și implicăm 4 echipe care sunt orientate către ofensivă și produc meciuri spectaculoase.

Dueluri unor echipe acuzate uneori că-s prea prietenoase, Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb, și o escală în ofertanta Elveția acolo unde ne concentrăm pe confruntarea dintre Zurich și Basel.

cota2.ro

LOK. ZAGREB - DINAMO ZAGREB (18:05) - Pentru gazdele de la Lokomotiva Zagreb sezonul este încheiat fără emoții. Nici pozitive, nici negative. Echipa e pe locul 8, cu 33 de puncte, cu 16 mai mult decât Gorica, formație care va retrograda, dar și pretențiile europene sunt departe. Chiar dacă sunt 5 puncte, în ecuație sunt mult prea multe echipe și ar fi nevoie atât de victorii pe bandă cât și de ajutor de la alte rezultate.

  • Dinamo Zagreb e însă pe primul loc, cu prim-plan de titlu și poate să sară la 7 puncte față de Hajduk, asta după ce rivalii din Split au făcut doar 2-2 cu Istra;
  • Ultima întâlnire directă a avut loc în Cupa Croației, iar Dinamo Zagreb s-a impus cu 3-1, dar după două reprize de prelungiri;
  • În campionat, Dinamo 3 succese în ultimele 4 întâlniri cu Lok. Zagreb, toate în meciuri în care au marcat ambele echipe, iar în total am avut minimum 3 reușite;
  • De altfel, ultimele 5 meciuri directe au venit la pachet cu GG-uri.

ZURICH - BASEL (19:00) - Așa cum am mai vorbit noi aici, pentru Basel sunt sezoane de tranziție, iar asta se vede atât în jocul în sine al marii echipe a Elveției, cât și în rezultatele oscilante. Basel e abia pe locul 5 în prezent și se va chinui până la finalul sezonului să prindă un loc de cupă europeană.

Zurich stă mai rău, e pe locul 8, antepenultimul, și are 29 de puncte, cu presiune mare pentru lupta pentru evitarea retrogradării. Ultima clasată, Winterthur, are 26 de puncte, la fel ca Sion, echipa de pe locul 9.

  • 13 goluri a înscris Basel în cele 13 meciuri jucate pe teren străin (1 gol medie pe meci), perioadă în care a încasat 17 goluri;
  • Zurich marchează și ea minimum 1 gol pe meci la meciurile de acasă, 15 goluri în 13 meciuri acasă. Dar și primește: de 19 ori a scos mingea din poartă pe teren propriu!
  • Ultimele 3 dueluri directe cu Zurich gazdă au fost de-a dreptul nebune: 4-2 Basel, 4-2 Zurich și 3-3.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lok. Zagreb vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.50
Zurich vs Basel
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.13
Profit: 11.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro