Ponturi Pariuri Tenis Marco Cecchinato vs Miomir Kecmanovic

UNIBET

Venim astăzi cu un pronostic de la Estoril, acolo unde în semifinale se înfruntă Marco Cecchinato si Miomir Kecmanovic.  

Marco Cecchinato este un jucător italian de 30 ani clasat pe locul 96 ATP. Cariera sa a cunoscut un regres incredibil în ultimii ani, Marco fiind un fost semifinalist la Roland Garros și câștigător a 3 turnee ATP în perioada 2018-2019, când a ajuns până pe locul 16 mondial. Acum Marco joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger și ITF, fiind incapabil să mai reziste la nivel înalt. Totuși, în ultimul timp rezultatele lui au început să crească, Cecchinato reintrând în top 100 după ce a câștigat două titluri, la Rio de Janeiro și Lisabona Challenger. Aici face cel mai bun turneu din ultimii ani, reusind sa revina într-o semifinală ATP după un parcurs greu cu Schwartzman, Fognini si mai ales Davidovich Fokina, pornind din postura de outsider în toate meciurile.

cota2.ro

Miomir Kecmanovic este un jucător sârb de 23 ani, clasat pe locul 40 ATP. El este în apogeul carierei și un jucător care promite destul de mult, după un an bun cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami ori semifinale la Munchen. La Belgrad el a fost foarte aproape să îl învingă chiar pe idolul său Novak Djokovic, dominându-l în multe momente pe fostul lider mondial, însă pe final experiența și-a spus cuvântul. În a doua parte a anului a jucat mai putin, acuzând oboseala dar și o ușoară accidentare, astfel că performanțe lui au scăzut. Anul acesta are finală la Delray Beach unde a pierdut cu Fritz, dar și destule eliminări în primul tur, la Australian Open, Dallas , Acapulco și Indian Wells. A ajuns în semifinale fără să piardă set, însă a avut un traseu mult mai usor decat adversarul său, trecând pe rând de Nardi, Rodionov si Zapata Miralles.

Kecmanovic este favorit, în ultimii ani el fiind la cu totul alt nivel decât adversarul său. Cecchinato rămâne însă un mare talent, jucător care îl bătea pe Djokovic la Roland Garros și pe zgură punea probleme oricărui adversar. Mă aștept la un meci echilibrat, cu multe game-uri lungi, astfel că pronosticul meu va merge în această direcție. Toate meciurile lui Cecchinato aici au fost peste linia propusă.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Marco Cecchinato vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro