Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

BETANO

Braga primește vizita lui Estoril în runda cu numărul 27 din prima ligă a Portugaliei. Meciul este progamat astăzi, de la ora 22:30. Braga continuă să aibă o constanță remarcabilă în rezultate, într-un campionat dominat de granzii Porto, Benfica și Sporting. Formația pregătită acum de Artur Jorge nu s-a clasat mai jos de locul 5 în ultimele 8 sezoane, iar acum pare să fi luat un avans important în drumul spre podium, implicit spre preliminariile Ligii Campionilor. A strâns 59 de puncte în 26 de runde, are un avans de 5 lungimi față de urmăritoarea Sporting și de recuperat 5 față de Porto, formație aflată pe locul 2, unul care duce direct în grupele Champions League. Braga are un meci mai puțin jucat decât Porto, deci speranțe există. 

Estoril a obținut o victorie vitală runda trecută. A ajuns la 25 de puncte și s-a depărtat de zona retrogradării. Este prima deasupra liniei, dar cu un avans considerabil, de 6 puncte. Așadar, Ricardo Soares, antrenorul instalat la începutul lunii martie, poate sta liniștit.

cota2.ro

• Braga a câștigat cu 2-0 meciul disputat contra lui Estoril în turul campionatului

• Braga n-a mai pierdut un meci disputat contra lui Estoril din 2015

• 56 de goluri a înscris Braga în actuala stagiune. Estoril a marcat doar 22

• Braga are 3 fotbaliști în top 10 golgeteri ai campionatului: Banza (10 goluri), Horta (9) și Medeiros (8)

• 111.30 milioane de euro valorează lotul celor de la Braga. Estoril e cotată la 22.43 milioane. 

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la Braga este @1.29.

-------------------

România înfruntă Portugalia în prima manșă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal feminin, astăzi, de la ora 17:00. 

România este favorită indiscutabilă și doar printr-un dezastru poate rata prezența la Mondialul din Danemarca, Norvegia și Suedia. Selecționerul Florentin Pera are la dispoziție cele mai bune jucătoare, în frunte cu Cristina Neagu. „Tricolorele” vor avea și avantajul unui public gălăgios. Toate biletele, aproximativ 4.000, au fost vândute pentru disputa de la Pitești. 

Portugalia, adversara de astăzi, nu are tradiție în handbalul feminin. Nu a participat la nicio ediție de Campionat Mondial și a fost prezentă la un singur turneu final european, în anul 2008, terminând atunci pe poziția a 18-a. Nicio jucătoare din lotul convocat pentru această acțiune nu evoluează la formații de cupele europene. Majoritatea provin din competiția internă, un campionat extrem de modest. 

• România a fost prezentă la toate cele 25 de ediții ale Campionatului Mondial de handbal

• România și Portugalia au fost adversare în preliminariile pentru EURO 2018. „Tricolorele” au câștigat ambele dispute, 32-16 și 32-28

• România a pregătit barajul contra Portugaliei cu două meciuri amicale cu Ucraina. Ambele au fost câștigate, 29-23 și 29-24

• Mondialul de anul acesta va fi ultimul pentru Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă din istoria României nu poate rata o astfel de șansă.

Pe Betano, cota pentru victoria României este @1.30.

-------------------

Chilianul Cristian Garin și belgianul Zizou Bergs se înfruntă astăzi, după ora 20:30, în optimile turneului ATP pe zgură de la Houston. 

Ca toți sud-americanii, Cristian Garin este adaptat la jocul pe zgură. Rezultatele obținute în acest an, pe hard, arată un progres remarcabil, dovadă și saltul în clasament, până pe 74, poziție care îi va permite accesul direct pe tabloul principal la Roland Garros. Garin a ajuns până în optimi la Indian Wells, victorie pe parcurs inclusiv la Casper Ruud, iar la Miami a pierdut la mare luptă în șaisprezecimi, în fața lui Stefanos Tsitsipas. Debutul în sezonul de zgură a fost cu adevărat dominant. L-a spulberat în turul precedent de la Houston pe Hugo Dellien, scor 6-3, 6-0. 

Zizou Bergs, locul 167 în acest moment, nu are prea multe momente remarcabile în carieră. Nu a pătruns niciodată în prima sută mondială. Anul acesta a obținut prima calificare pe tabloul principal al unui Grand Slam, la Australian Open, dar și prima prezență pe tabloul unui Masters, primind un wildcard la Miami. Nu are nicio armă de speriat în arsenal. La 1,85 metri, nici serviciul nu îl ajută. 

• este primul meci direct dintre Garin și Bergs

• Bergs a ajuns pe tabloul principal la Houston din postura de lucky loser. Pierduse în finala calificărilor în fața lui Aleksandar Vukic, scor 2-6, 3-6

• 5 turnee a câștigat Cristian Garin în carieră, toate pe zgură

• în carieră, Garin are un bilanț 15-17 pe zgură împotriva jucătorilor de top 10 ATP. L-a învins inclusiv pe Daniil Medvedev, când rusul ocupa prima poziție a clasamentului.

Pe Betano, cota pentru handicap -2.5 game-uri Christian Garin este @1.31. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Braga vs Estoril
Pronostic:
1
Cota
1.29
România vs Portugalia
Pronostic:
1 pauză - 1 final
Cota
1.30
Cristian Garin vs Zizou Bergs
Pronostic:
Garin -2.5 handicap game-uri
Cota
1.31
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro