Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCSB

BETANO

CFR Cluj - FCSB este derby-ul rundei a 3-a din playoff-ul SuperLigii din România. După ce Farul a întors-o pe Universitatea Craiova și s-a distanțat în fruntea ierarhiei, presiunea e acum pe umerii echipelor lui Petrescu și Charalambous.

În acest moment, clujenii au 34 de puncte, în timp ce roș-albaștrii au 33 de puncte. ”Marinarii” lui Hagi sunt primii, cu 39 de puncte, dar și un meci în plus.

cota2.ro

În sezonul regular, CFR Cluj și FCSB și-au împărțit victoriile, dar interesant este că niciuna dintre grupări n-a reușit să câștige pe teren propriu.

  • Campioana în exercițiu s-a impus pe Arena Națională cu 1-0, gol înscris de Janga, în minutul 70, în timp ce FCSB a câștigat returul din Gruia, tot cu 1-0, grație reușitei lui Edjouma, din minutul 88.

Partida de azi va fi arbitrată, la centru, de Radu Petrescu, ceea ce înseamnă, din start, predispoziție la multe întreruperi și cartonașe galbene.

  • 6 galbene au fost arătate la ultimul duel direct: 2 pentru CFR și 4 pentru FCSB - meci arbitrat de Sebastian Colțescu.
  • 8 cornere au fost în gruia la același meci: 2 pentru CFR și 6 pentru FCSB;
  • 6 cornere a avut FCSB la ultima deplasare din playoff, cu Sepsi;
  • 0 cornere a bifat CFR în deplasarea de la Craiova, oltenii beneficiind de 15 lovituri de la colț;
  • 2 cornere a avut CFR Cluj în prima etapă a playoff-ului, cu Rapid, scor 2-2.

Dacă la nivel de faulturi, agresivitate și cartonașe galbene lucrurile au fost mai mereu clare în derby-urile dintre CFR și FCSB, observăm că echipa lui Dan Petrescu nu mai produce atât de multe faze fixe în acest moment al campionatului.

Așa că unica emoție pentru SuperPariul ales azi la derby-ul CFR - FCSB stă în dreptul loviturilor de la colțul terenului pe care CFR Cluj ar trebui să le aibă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
Fiecare echipă va avea: peste 1,5 cartonașe și peste 2,5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro