Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Laslo Djere

BETANO

În ziua de Florii venim cu un pronostic din primul tur al turneului de la Monte Carlo, acolo unde în primul tur avem meciul dintre Hubert Hurkacz și Laslo Djere. Mai jos aveți o scurtă analiză analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 12 ATP.  El a câștigat recent la Marseille cel de-al 6-lea titlu ATP al carierei, toate obținute însă pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a câștigat 5 titluri, a bătut toti jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit. În afara titlului de la Marseille nu a fost convingător în acest început de an, având eliminări premature la Indian Wells, Miami sau Estoril.

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 27 ani, aflat momentan pe locul 58 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Asemenea adversarului său a fost destul de inconstant în acest început de an, nereușind să lege mai mult de 2 victorii la niciun turneu la care a participat.

În mod normal Hurkacz ar fi mare favorit în acest meci, însă forma slabă de moment a polonezului și mai ales suprafața lentă de la Monte Carlo ii conferă suficiente argumente si lui Djere. Mă aștept la un meci destul de lung astfel că linia de 7.5 ași oferită lui Hubert ar trebui să fie depășită fără mari probleme chiar și în 2 seturi. Hurkacz este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit și va încerca pe cât posibil să evite schimburile lungi și să forțeze punctele direct câștigătoare. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Laslo Djere
Pronostic:
Hurkacz peste 7.5 ași
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro