Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

Am intrat în Săptămâna Mare, iar noi, ”păcătoșii pariori”, îi vom spune Săptămâna Marilor Câștiguri. Desigur, multă baftă celor care atacă bilete cu cote imense, dar aici rămânem în zona de dublaj-triplaj pe alegerile noastre.

Două meciuri în frumoasa zi de luni, frumoasă pentru cei care nu lucrează :). Escală în Elveția, acolo unde, mare atenție, se joacă devreme, și închidere în playoff-ul din Danemarca.

cota2.ro

YOUNG BOYS - GRASSHOPPERS (17:30) - Rar se joacă lunea, de la 17:30, în prima ligă din Elveția, așa că trebuie să ne programăm ceasurile ca să nu ratăm meciul dintre Young Boys, liderul detașat al campionatului, și Grasshoppers, locul 6, echipă care e încă în cărți pentru locurile de cupă europeană.

  • 60 de goluri a înscris Young Boys în 26 de etape - de departe cel mai bun atac din campionat! Doar 19 goluri primite - cea mai bună apărare - tot de departe;
  • 40 de goluri a marcat Grasshoppers, care are însă golaveraj negativ, pentru că a încasat 42 de goluri în 26 de meciuri. Echipa perfectă pentru vânătorii de GG-uri;
  • Ultimele cinci dueluri directe se încadrează în pariul ales de noi azi! Fie goluri în ambele porți, fie minimum 3+ pe tabelă;
  • 38 de goluri a marcat Young Boys în cele 13 etape jucate pe teren propriu! Aproape de o medie fabuloasă de 3 goluri medie pe meci.

NORDSJAELLAND - BRONDBY (19:00) - Se ascute lupta pentru titlu în playoff-ul din Danemarca, acolo unde Copenhaga, Nordsjaelland și Viborg sunt în luptă pentru trofeu, cu un ușor avans pentru primele două.

Copenhaga e prima, cu 45 de puncte, în timp ce Nordsjaelland a pierdut prima treaptă, are 43 de puncte, după două înfrângeri și o remiză, în ultimele 5 etape de campionat.

  • Brondby are 30 de puncte, e pe locul 6, un fel de Sepsi în SuperLiga din România, și nu pare să deranjeze prea mult. Două înfrângeri la rând în ultimele 2 etape și fără obiectiv concret;
  • Nordsjaelland a câștigat ambele dueluri din sezonul regular: 2-1 acasă și 3-1 în deplasare;
  • Nordsjaelland are 5 meciuri la rând (4 în campionat - 1 în cupă) cu GG-uri;
  • Brondby vine după 3 meciuri consecutive de 3+, două dintre ele fiind și cu GG incluse.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Young Boys vs Grasshoppers
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Nordsjaelland vs Brondby
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro