Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Filip Krajinovic

Fortuna

Continuăm ponturile de la turneul de la Monte Carlo, cu meciul dintre Roberto Bautista Agut si Filip Krajinovic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine inclusiv pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În 2022 are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. A început anul bine, cu finală la Adelaide 2 unde a pierdut cu Kwon, iar la Australian Open a ajuns în optimi unde a pierdut cu Tommy Paul. Forma sa este destul de slabă și vine aici după 4 înfrângeri consecutive.

cota2.ro

Filip Krajinovic este un jucător sârb de 31 ani, aflat pe locul 78 ATP. El a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, reușind să intre in top 100 abia după vârsta de 25 ani. Nu are niciun titlu ATP în palmares, însă este un excelent jucător de categorie inferioară, având numai puțin de 10 trofee Challenger, toate însă pe zgură, ultimul în 2019. Krajinovic este destul de fluctuant in evoluții, are multe eliminări în primele tururi dar și câteva performanțe bune. Anul trecut are finală la Londra ATP pe iarbă, semifinală la Montpellier indoor, victorii cu Tiafoe și Rublev la Roma sau Goffin la Belgrad, iar anul acesta a trecut de turul secund doar la Pune. Aici beneficiază de statutul de lucky looser fiind învins în calificări de Fucsovics. 

Roberto Bautista Agut este un jucător periculos, care de regulă are prestații bune la turneele importante. Eu il văd mare favorit în meciul cu Krajinovic, sârbul fiind într-o formă foarte slabă, lipsit de agresivitate si de motivație. El a acuzat si ceva probleme fizice, fiind nevoit recent sa se retragă de la Challenger-ul de la Phoenix. Cei doi s-au întâlnit o singură dată, acum 10 ani, spaniolul fiind învingător.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Roberto Bautista Agut vs Filip Krajinovic
Pronostic:
Victorie Roberto Bautista Agut 2-0
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro