Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Wrexham și Notts County se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, într-un meci decisiv pentru promovarea din National League. Preluată în noiembrie 2020 de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney, Wrexham a investit bani pe care niciun club din al 5-lea eșalon nu îi are, medie salarială de 4 ori mai mare decât a competiției. La echipă au sosit și jucători cu experiență în Premier League, cum e cazul portarului Ben Foster, cel care a gafat într-un moment crucial runda trecută. Wrexham are 100 de puncte și împarte prima poziție cu Notts County. Gazdele de astăzi au un meci mai puțin disputat, când mai sunt 4 etape din campionat. 

Notts County a ratat la mustață promovarea în ultimele 3 sezoane. Acum, cu managerul Luke Williams în funcție, este mai aproape ca niciodată. Are o serie formidabilă, 5 victorii în ultimele 6 runde, și a egalat-o pe Wrexham în fruntea ierahiei. 

cota2.ro

• 106-39 este golaverajul lui Wrexham în acest sezon. Notts County are o situație aproape identică, 106 goluri marcate și 36 încasate

• Notts County dă golgeterul din National League, pe Macaulay Langstaff (41 de goluri). Al doilea marcator al competiției e în lotul lui Wrexham, Paul Mullin (34 de goluri)

• Macaulay Langstaff a marcat în ultimele 7 meciuri oficiale

• 3.5 e media golurilor în partidele disputate de Wrexham în acest sezon. Notts County e aproape, o medie de 3.4 reușite/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

50 de LEI FreeBet + 500 de FreeSpins oferite la înregistrare pe SuperbetOnline AICI

Portsmouth și Morecambe sunt adversare astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 41 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei.

Portsmouth, echipă de tradiție în Anglia, caută revenirea în Championship după o pauză de 10 sezoane. Situația este complicată și în acest moment, dar trebuie să se agațe de speranțele de play-off. Ocupă locul 9, cu 62 de puncte, la 5 lungimi în spatele obiectivului, când mai sunt de disputat 6 etape. 

Morecambe pare condamnată la retrogradare. Ocupă penultima poziție din League One, cu 34 de puncte. Are două meciuri în plus disputate față de rivalele directe din lupta pentru salvare, dar și 5 puncte de recuperat în acest final de sezon. Forma este groaznică, lotul, unul și așa slab, este măcinat de accidentări. Doar o minune poate salva formația pregătită de Derek Adams. 

• Portsmouth a marcat 55 de goluri în actuala stagiune. Morecambe, doar 38

• Morecambe are a doua cea mai slabă defensivă din campionat, 71 de goluri încasate. Portsmouth a primit 45

• Morecambe este ultima în clasamentul deplasărilor. A câștigat un singur meci din cele 20 disputate pe teren străin

• 206 ocazii de gol și-a creat Portsmouth în actuala stagiune. Morecambe, doar 147.

Cota pentru victoria lui Portsmouth este @1.42.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wrexham vs Notts County
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Portsmouth vs Morecambe
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro