Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.24

UNIBET

Norwich și Rotherham se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 41 din Championship. Retrogradată sezonul trecut din Premier League, Norwich n-a mutat inspirat în perioada de mercato. Deși a cheltuit aproape 15 milioane de euro, lotul a slăbit, iar acum tremură pentru locul de play-off. Formația pregătită de David Wagner ocupă poziția 7-a în acest moment, prima sub linie, cu 60 de puncte. Nu mai are voie să facă pași greșiți în ultimele 6 runde. 

Rotherham, nou-promovată în Championship și cu un lot modest, este aproape să își îndeplinească obiectivul. A acumulat 44 de puncte în 39 de runde, ocupă locul 18 și are un avans de 3 lungimi față de zona retrogradării. 

cota2.ro

• Norwich a câștigat meciul disputat în turul campionatului contra lui Rotherham, scor 2-1

• Norwich s-a impus în ultimele 5 meciuri directe contra lui Rotherham

• Rotherham ocupă antepenultima poziție într-un clasament al deplasărilor, doar 2 victorii în 20 de partide

• 13.57 ocazii de gol/meci și-a creat Norwich în acest sezon. Doar Sheffield îi este superioară. Rotherham este ultima în această ierarhie, o medie de 9,11 oportunități/partidă.

Pe Unibet, cota pentru victoria lui Norwich este @1.55

-----------------------------------------------

Miedz Legnica și Legia Varșovia se înfruntă de la ora 21:00 în runda cu numărul 27 a primei ligi din Polonia. Miedz Legnica este un club relativ recent, înființat în anul 1971. Prima promovarea în eșalonul de elită a avut loc în 2018. N-au rezistat decât un sezon. Acum, au revenit, dar soarta le va fi aceeași. Cu un lot modest, cotat la sub 7 milioane de euro, și cu un antrenor lipsit de experiență, în persoana lui Grzegorz Mokry, trupa din Legnica ocupă ultima poziție. A strâns doar 19 puncte și ar avea de recuperat 11 lungimi în următoarele 8 etape pentru a se salva. 

Legia, cea mai titrată formație din Polonia, a avut o clasare rușinoasă stagiunea trecută, doar pe 10. Acum, cu neamțul Kosta Runjaic pe bancă, lucrurile sunt mai bune, dar titlul este în continuare departe. Formația din Varșovia ocupă poziția secundă, cu 55 de puncte, 6 sub liderul Rakow. 

• Legia traversează o formă de excepție. A câștigat precedentele 6 meciuri oficiale

• ultimul eșec suferit de Legia datează din octombrie 2022

• 42 de goluri a marcat Legia în actuala stagiune. Legnica a punctat doar de 25 de ori

• 22.80 de milioane de euro valorează lotul celor de la Legia. Legnica e cotată la 6.83 milioane

• 155 de ocazii de gol și-a creat Legia în acest sezon. Legnica, cu doar 107 oportunități, ocupă penultima poziție a ierarhiei.

Pe Unibet, cota pentru victoria Legiei este @1.63.

----------------------------------------------

Jerv și Ranheim se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în prima rundă a noului sezon din liga secundă a Norvegiei. Jerv a evoluat stagiunea trecută pentru prima dată în eșalonul de elită. S-a clasat pe 16 și a retrogradat, dar a păstrat un lot decent, unul care poate ataca rapid revenirea. Și managerul Arne Sandstö a fost păstrat în funcție.

Ranheim încearcă să revină în primul eșalon după o pauză de 3 sezoane. Dacă lotul nu este unul care să sperie rivalii, conducerea a reușit o mutare surprinzătoare la nivelul băncii tehnice. Kare Ingebrigtsen, manager cu experiență, trecut pe la Rosenborg, Bodo/Glimt sau APOEL Nicosia, a fost convins să conducă proiectul. 

• ultimele 3 meciuri amicale disputate de Jerv au fost GG

• Ranheim a marcat în precedentele 3 partide amicale

• în ultimele 8 dispute directe dintre Jerv și Ranheim s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• 24.3 ani este media de vârstă a lotului celor de la Jerv, una scăzută. Lipsa de experiență poate avea un rol important astăzi.

Cota pentru peste 3 goluri în meci în regim asiatic este @1.68

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Norwich vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.55
Miedz Legnica vs Legia Varșovia
Pronostic:
2
Cota
1.63
Jerv vs Ranheim
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 2.53
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro