Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

Elgin City și Stenhousemuir se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 29 din al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției. Elgin traversează o perioadă groaznică. A pierdut ultimele 6 meciuri oficiale și a căzut pe ultima poziție în League Two. Are 33 de puncte, dar situația nu este scăpată de sub control. Salvarea de la retrogradare este la un singur punct distanță. Rezultatele slabe din ultima perioadă au dus la demiterea antrenorului. Chiar ieri, clubul a anunțat că Charlie Charlesworth, un om experimentat, care cunoaște bine clubul, va asigura interimatul. 

Stenhousemuir, înființat în urmă cu 139 de ani, deține un record inedit în fotbalul scoțian. Este singurul club care a evoluat în fiecare sezon în ligile profesioniste, dar fără să câștige vreun trofeu. Stagiunea aceasta gândul nu este la trofee, ci la o posibilă promovare. Formația pregătită de Gary Naysmith, fost jucător la Everton, ocupă poziția a 6-a, cu 43 de puncte. O eventuală victorie obținută astăzi ar urca-o până pe 4, loc de play-off. 

cota2.ro

• Stenhousemuir a jucat de 2 ori pe terenul lui Elgin în acest sezon. Ambele meciuri au fost spectaculoase, 3-1 și 2-1 pentru gazde, o dată în Cupă, o dată în campionat

• partidele disputate de cele două formații au oferit medii identice de goluri în actuala stagiune, 3 reușite/meci

• au o statistică identică și la alt capitol. În 20 dintre cele 31 de meciuri disputate de fiecare formație s-au marcat peste 2.5 goluri

• 13 din ultimele 15 deplasări ale lui Stenhousemuir au fost GG.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.42.

--------------------

Dundee FC și Raith Rovers se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 30 din liga secundă a Scoției. Dundee FC este un club cu o tradiție aparte, cu un titlu și o semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ambele în 1962, dub comanda lui Bob Shankly, fratele legendarului Bill Shankly. Încă un detaliu o face pe Dundee FC cunoscută în lume. Derby-ul local cu Dundee United este considerat unul dintre cele mai încinse din fotbal, cele două având sediile pe aceeași stradă. Revenind la actualitate, gazdele de astăzi au retrogradat din prima ligă vara trecută. L-au instalat antrenor pe Gary Bowyer, iar revenirea în elită pare la îndemână. Dundee FC este lider în acest moment, cu 54 de puncte, la fel ca urmăritoarea Queens Park, dar cu un meci mai puțin jucat și cu un golaveraj superior. 

Raith Rovers a fost implicată în lupta pentru promovare în precedentele două sezoane. Nu este cazul și acum. Trupa pregătită de Ian Murray a pierdut ultimele două meciuri și și-a compromis în mare măsură șansele de play-off. Ocupă poziția a 7-a, cu 41 de puncte, 9 lungimi de recuperat pâna la obiectiv. 

• Dundee a câștigat cu 2-0 meciul disputat sezonul trecut pe teren propriu contra lui Raith Rovers

• 32 de goluri a încasat Dundee în acest sezon, cea mai bună defensivă din campionat. Raith a primit 41 de goluri

• 166 de ocazii de gol și-a creat Dundee FC în acest sezon. Raith Rovers este net inferioară, 134 de oportunități

• 163 de lovituri de la colțul terenului a obținut Dundee în actuala stagiune. Raith Rovers, doar 135.

Pe Superbet, victoria lui Dundee FC are cota @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elgin City vs Stenhousemouir
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Dundee FC vs Raith Rovers
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: 11.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro