Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETANO

Ziua de marți, 11 aprilie 2023, e cu meciuri de Liga Campionilor în prim-plan! Benfica - Inter și super-duelul Bayern - Manchester City sunt clar atracțiile zilei, dar preferăm să ne bucurăm de spectacol aici și să facem profit în meciurile considerate mai slabe.

Două selecții din plan îndepărtat pentru o dublare a investiției care pare extrem de posibilă.

cota2.ro

TB BERLIN - LOKOMOTIVA LEIPZIG (20:00) - Probabil că Regionalliga Nordost nu-ți inspiră prea multă încredere, dar în ligile inferioare din Germania se înscriu multe goluri și se pot prinde bilete extrem de interesante.

Azi avem gazdele de la Tennis Borussia Berlin, echipă aflată pe ultimul loc în clasament, contra celor de la Lok. Leipzig, grupare de pe locul 6, care încă mai are șanse pentru lupta la o posibilă promovare.

  • 75 de goluri a încasat TB Berlin în cele 26 de meciuri jucate în acest sezon, perioadă în care a punctat de doar 18 ori;
  • 43 de goluri are Lok. Leipzig și 33 de goluri primite, tot în 26 de etape;
  • În meciul tur, Leipzig a câștigat cu 4-0 pe teren propriu, scor preferat de fiecare dată când Lokomotiva joacă acasă. În singurul meci jucat până acum pe terenul lui TB Berlin am avut liniște deplină, 0-0;
  • 4 din ultimele 5 meciuri ale lui TB Berlin au avut cel puțin 3 goluri marcate.

SILKEBORG - HORSENS (19:30) - Pentru al doilea meci de pe bilet mergem în prima ligă din Danemarca, la echipe ceva mai cunoscute, și ne oprim la vizita pe care Horsens o face pe terenul lui Silkeborg. Vorbim despre un meci care contează pentru etapa a 24-a din playout-ul SuperLigii daneze de fotbal.

Silkeborg e pe locul 9, cu 30 de puncte, la 4 lungimi de Midtjylland, echipă aflată pe locul 7, cel care merge spre barajul de playoff în vederea calificării în Conference League. Sistem asemănător cu Liga 1, unde câștigătoarea din playout dă baraj cu locul 3 din playoff.

Horsens e pe 10, dar la distanță mare față de adversara de azi, 7 puncte. În aceste condiții, oaspeții de azi caută să nu intre în hora retrogradării, pentru că Lyngby (17 puncte) și Aalborg (18 puncte) stau la pândă pentru greșelile lui Horsens (23 puncte).

  • Ultimele 5 întâlniri directe din campionat au adus fie GG-uri fie meciuri de 3+ (4 partide au fost de GG3+ în timp ce un meci a fost adjudecat clar de Horsens, 3-0);
  • Silkeborg a câștigat cu 2-1 ultima întâlnire de acasă contra lui Horsens;
  • 3-2 pentru Horsens reprezintă însă rezultatul celui mai recent meci dintre cele două adversare;
  • Horsens vine după înfrângerea grea cu Aalborg, 0-4, în timp ce Silkeborg a câștigat cu Sonderjyske în cupă, 3-2, și a remizat cu Lyngby în campionat, 1-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TB Berlin vs Lok. Leipzig
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Silkeborg vs Horsens
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.43
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro