Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Alexei Popyrin

BETFAIR SPORTSBOOK

Am găsit un pronostic foarte bun pentru meciul din turul secund de la Monte Carlo intre Nicolas Jarry si Alexei Popyrin.

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 58 ATP. El a fost și mai sus în clasament, până pe locul 38, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2000 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a doua titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este foarte bună, are 11 victorii în ultimele 13 partide disputate, perioadă cu titlu la Santiago sau semifinale la Rio unde i-a luat set lui Alcaraz. În primul tur a jucat foarte bine contra unui adversar de calitate, Borna Coric.

cota2.ro

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 23 ani clasat pe locul 94 ATP. Potențialul său este mai mare, el ieșind din prin plan din cauza unui 2022 foarte slab in care a pierdut peste 75% din meciuri. În 2023 a jucat bine, are sferturi de finală la Adelaide, tur 4 la Australian Open și victorii cu Auger Aliassime ori Fritz, toate performanțele venind însă pe hard. Principala lui armă este serviciul, însă dacă schimburile se prelungesc devine tensionat si greșește foarte mult. Pe zgură joacă mult mai rar, iar aici este deja la al 4-lea meci, victorii în calificări cu Kopriva si Paire, respectiv în turul 1 cu Lajovic.

Jarry este un zgurist tipic, foarte bun pe suprafețele lente și îl văd mare favorit aici. El întâlnește un jucător care și-a construit întreaga carieră pe hard și care foarte rar obține rezultate pe zgură. Cu cât mai mult se vor prelungi schimburile, cu atât șansele lui Popyrin vor fi mai mici. El are recent la Marrakech o înfrângere cu Evans în care a câștigat doar 4 game-uri si nu îi dau șanse nici astăzi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Nicolas Jarry vs Alexei Popyrin
Pronostic:
Victorie Nicolas Jarry 2-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro