Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Chelsea

BETANO

Real Madrid și Chelsea se întâlnesc din nou în fază eliminatorie din Champions League, asta după ce au stat față în față și în sezonul trecut.

Madrilenii au mers mai departe după ce au câștigat cu 3-1 pe Stamford Bridge și 2-3, după prelungiri, pe Bernabeu, într-un an în care au mers până la capăt și au câștigat Liga.

cota2.ro

Acum, la fix un an distanță de la meciul retur din sezonul trecut, Real Madrid o primește din nou pe Chelsea, o echipă însă care e în mare suferință în actuala stagiune. Cu Tuchel și Potter dați afară de noii patroni americani, londonezii l-au ales pe Lampard în postura de interimar până la final de sezon. Frank însă a început la fel de prost: 0-1 cu Wolves, iar Chelsea e pe 11 în Premier League. În mod real, fosta campioană a Europei nu va prinde loc de cupă europeană, iar unica speranță rămâne ”minunea” din Champions League, unde va trebui să câștige competiția ca să salveze sezonul.

Nici Real Madrid nu e într-un sezon bun în campionat, unde cel mai probabil o va vedea pe Barcelona campioană, dar Liga Campionilor rămâne competiția preferată a madrilenilor.

La casele de pariuri, Real e favorită pentru duelul de azi, cu cote între 1,70 și 1,80, dar are prim-planul și pentru calificarea în semifinale, acolo unde, după ce City a câștigat cu 3-0 cu Bayern, ar aștepta-o Pep Guardiola și ai săi ”cetățeni”.

  • 14 faulturi a făcut Chelsea în meciul tur cu Real Madrid;
  • 15 faulturi a făcut Chelsea în 90 de minute la ultimul duel de pe Bernabeu cu Real (20 de faulturi în total);
  • 19 faulturi au suferit jucătorii lui Real Madrid la ultima partidă de acasă, înfrângerea cu Villarreal, scor 2-3;
  • 17 faulturi au avut cei de la Liverpool la ultimul meci din Ligă al Realului pe Bernabeu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Chelsea
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Chelsea
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro