Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

BETANO

Cel mai tare meci al zilei în tenisul masculin este confruntarea din turul 3 al turneului de la Monte Carlo, intre Daniil Medvedev și Alexander Zverev. 

Daniil Medvedev este jucătorul momentului în circuitul masculin cu 5 finale consecutive în ultimele 3 luni, perioadă în care a câștigat 4 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha si Miami, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Rusul are încrederea la nivel maxim după 27 victorii consecutive în ultimele 28 de partide, cireașa de pe tort fiind fără îndoială victoria contra lui Novak Djokovic, un dublu 6-4 la Dubai. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. Zgura este punctul său slab, chiar declarând că nu se simte confortabil pe această suprafață, însă în primul tur a jucat foarte bine contra lui Sonego căruia i-a cedat doar 5 game-uri.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani aflat pe locul 16 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră.În 2022 a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam și cu Murray la Doha, ori cu Taro Daniel la Miami, dând în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile.

Avem un clasic al circuitului din ultimii ani, cei doi fiind adversari în numai putin de 14 partide, scorul fiind 8-6 pentru Medvedev.Este însă prima partidă pe zgură, suprafață pe care Zverev este superior și pe care în opinia mea are prima șansă. Chiar dacă nu este încă la 100%, neamțul are nevoie de o victorie care să îi redea increderea in fortele proprii, iar acest meci pare prilejul perfect.   Cei doi s-au întâlnit în urmă cu fix o lună la Indian Wells, unde am avut un meci maraton cu 38 game-uri si peste 3 ore. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
Pronostic:
Alexander Zverev +2.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.92
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro