Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Meci tare în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo, acolo unde se întâlnesc Taylor Fritz și campionul en-titre, Stefanos Tsitsipas. 

Taylor Fritz este un jucător american de 25 ani clasat pe locul 10 ATP. Anul 2022 a fost fără îndoială cel mai bun din cariera sa, a intrat în top 10 și a câștigat 3 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo. Nici anul acesta nu s-a descurcat rău, iar cu exceptia Australian Open, acolo unde a dezamăgit crunt, a ajuns în fazele superioare la toate turneele la care a participat. Are titlu la Delray Beach, semifinale la Dallas și Acapulco, respectiv sferturi la Indian Wells și Miami, pierzând greu cu Sinner și Alcaraz. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit, fiind prezent anul trecut la Turneul Campionilor, acolo unde a pierdut greu în semifinale cu Djokovic. Pe zgură joacă mai puțin, însă la Monte Carlo se simte bine și reușește pentru al 2- lea an consecutiv sa ajunga in sferturile de finală. În tururile precedente a trecut de Wawrinka si Lehecka oferind 14 șanse de break.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind sub nivelul său la turneele americane. Stefanos a beneficiat în primul meci de abandonul lui Bonzi, iar apoi l-a învins pe Nicolas Jarry 6-3, 6-4.

Fritz este un jucător într-o formă foarte bună în ultimii 2 ani, are potențial mare de creștere, însă jocul său se pliază mult mai bine pe hard și nu cred că la acest moment ii poate pune probleme lui Tsitsipas pe zgură. Stefanos este campionul ultimelor 2 ediții aici și eu il văd favorit și acum, în special după eliminarea lui Djokovic și forfait-ul declarat de Alcaraz și Nadal. Desi a câștigat, americanul a oferit destul de multe șanse de break adversarilor, iar în fața lui Tsitsipas pe zgura, acest lucru va fi fatal.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Stefanos Tsitsipas - peste 2.5 break-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro