Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Sepsi

Fortuna

Pentru prima dată în acest playoff, CFR Cluj va juca înaintea Farului și va avea șansa să se apropie, măcar pentru moment, de liderul din SuperLigă.

Azi, de la 19:00, CFR primește vizita lui Sepsi, iar campioana en-titre pornește, în mod evident, cu prima șansă, asta chiar dacă echipa lui Dan Petrescu n-a reușit să câștige niciunul dintre cele 3 meciuri din acest playoff.

cota2.ro

CFR versus Sepsi a fost mereu un duel în care suspiciunile au fost la mare înălțime. Trupa din Sfântu Gheorghe era practic răspunsul roș-albaștrilor în momentul în care Botoșaniul era considerată echipa de casă a celor de la FCSB. În disputele cu Sepsi, CFR Cluj s-a împiedicat rar și doar atunci când nu a interesat-o meciul în sine.

  • Din 2017, de când cele două echipe evoluează în aceeași ligă, CFR Cluj a câștigat de 13 ori, în timp ce Sepsi a reușit să se impună de doar două ori;
  • În sezonul regular, CFR a câștigat în Gruia, scor 2-1, în timp ce duelul din retur, disputat recent, s-a închis cu o remiză spectaculoasă, 2-2;
  • În iulie 2022, Sepsi a obținut una dintre cele două victorii din fața CFR-ului, 2-1, în Supercupa României.

Înaintea duelului direct, CFR vine după remiza cu FCSB, scor 1-1, obținută în fața propriilor fani, în timp ce Sepsi a închis startul slab de playoff, reușind să obțină primele 3 puncte, după victoria cu Rapid, 2-0.

Legat de obiective, covăsnenii sunt în afara obiectivelor mărețe din campionat, acolo unde obținerea locului de playoff a fost pragul maxim, și se concentrează doar pe Cupa României.

De cealaltă parte, aflată la 4 distanță de Farul, CFR e obligată să câștige dacă vrea să rămână în cărți pentru titlu. În plus, ar putea fie să fie o etapă perfectă pentru clujeni, fie una de coșmar. Motivul? FCSB și Farul se întâlnesc, luni, în meci direct.

Pentru că, așa cum am spus, va evolua pentru prima dată înaintea liderului, CFR va dori să câștige și să pună presiune atât pe Farul cât și pe FCSB

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro