Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Holger Rune

Superbet

Meci tare în semifinalele Masters-ului de la Monte Carlo intre Jannik Sinner si Holger Rune. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Jannik Sinner isi continuă forma foarte bună din acest început de an și este în fața celui de-a 4-a finale din ultimele 2 luni. Italianul în vârstă de doar 21 ani pare să revină la formă din finalul lui 2021 când participa la Turneul Campionilor și cel mai probabil va ajunge destul de repede în topul circuitul, majoritatea specialiștilor văzându-l chiar un viitor lider mondial. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur, ajungând în semifinale la Indian Wells unde a pierdut cu Alcaraz și în finală la Miami, fiind învins de același Medvedev. Aici a jucat foarte bine trecând de Schwartzman, Hurkacz și Musetti, având ceva emoții în fața polonezului.

cota2.ro

Holger Rune este un un jucător danez de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 9 ATP, cel mai bun din cariera sa. El are o ascensiune fulminantă și deși a început anul 2022 în afara top 100 a reușit performanțe la care nimeni nu se aștepta. Începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. Aici a fost dominant în meciurile cu Thiem și Medvedev, iar în turul secund a profitat de abandonul lui Berrettini.

Se întâlnesc doi dintre cei mai buni jucători din noua generație și cred că vom avea un meci pe cinste, asa cum a fost și singura întâlnire directă dintre cei doi, anul trecut la Sofia indoor, cand Sinner a fost nevoit să se retragă în setul decisiv. De data aceasta il văd favorit pe italian, care pare într-o perioadă foarte bună a carierei și cu un palmares 22-4 in 2023 a ajuns cel puțin în semifinale la 5 din cele 6 turnee la care a participat. Holger este la rândul său foarte bun și a arătat încă odată asta ieri când nu i-a dat nicio șansă lui Medvedev. Cred de asemenea că cel care va câștiga astăzi își va adjudeca si titlul la Monte Carlo.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jannik Sinner vs Holger Rune
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro