Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Donna Vekic

BETANO

Meci tare în primul tur al turneului WTA de la Stuttgart , turneu indoor desfășurat pe zgură, intre doua dintre jucătoarele puternice din circuitul feminin, Ekaterina Alexandrova și Donna Vekic.

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 18 WTA. Ea joacă bine indoor si in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după un 2022 bun, în care a câștigat 2 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 a jucat ceva mai slab, însă are recent sferturi la Miami unde a trecut de Bencic.Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. De la începutul anului are meciuri foarte rare in care nu a trimis cel puțin 10 ași + duble greșeli. De exemplu are 5 ași și 17 duble greșeli contra Vondrusouvei, 6 ași și 7 duble cu Fourlis, 5 ași și 6 duble cu Bonaventure, 10 ași și 4 duble cuPliskova, 11 ași și 5 duble cu Townsend, 8 ași și 4 duble cu Bencic, ori 7 asi si 7 duble cu Kvitova.

cota2.ro

Donna Vekic este o jucătoare de 26 ani din Croația, momentan pe locul 23 WTA. Ea este un mare talent care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri titluri WTA, primul la 17 ani , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, astfel că este obișnuită cu partidele tari. După o lungă absență, începând cu finalul anului 2022 dă semne puternice de revenire și pare în ce în ce mai stăpână pe ea. A ajuns în finală la San Diego venită din calificări, în sferturi la Australian Open, iar recent a câștigat titlul la Monterrey, trecând în finală de Garcia. La fel ca și adversara sa excelează la capitolul ași si mai ales duble greșeli, având recent 13 ași și 8 duble cu Garcia, 5 ași și 11 duble cu Brengle ori 4 ași și 6 duble cu Kvitova.

Se întâlnesc două jucătoare puternice care pun mare preț pe serviciu, trimit mulți ași dar mai ales multe duble greșeli. Chiar dacă se joacă pe zgură, suprafața indoor de la Stuttgart oferă posibilitatea unor servicii greu de returnat si sunt convins că cele două sportive vor încerca pe cât posibil să obțină multe puncte ușoare și vor risca destul de mult. În ciuda faptului că linia este destul de sus, am incredere că poate fi depășită inclusiv în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Donna Vekic
Pronostic:
Peste 12.5 duble greșeli
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro