Ponturi Pariuri Tenis David Goffin vs Feliciano Lopez

BETANO

Venim astăzi cu un pronostic special de la turneul ATP de la Barcelona, turneu desfășurat pe zgură ce are la start toti jucătorii de top din circuit. Mai jos aveți avancronica partidei David Goffin vs Feliciano Lopez. 

David Goffin este un jucător de 32 ani, momentan pe locul 99 ATP. El are în palmares 6 titluri ATP, însă ar fi putut avea o carieră mult mai bună dacă nu era măcinat de accidentări și probleme extra sportive.

cota2.ro

În perioada 2017-2019, el a cochetat cu top 10 ATP și era capabil să se lupte de la egal la egal cu absolut orice jucător din circuit. Extrem de elegant, cu lovituri variate, belgianul place publicului, aducând aminte în multe momente de Federer. Deși nu este foarte înalt, Goffin se simte bine pe toate suprafețele, serviciile sale cu mult efect fiind greu de returnat de adversari. Anul l-a început bine cu titlu la un Challenger din țara natală, însă apoi a suferit o accidentare care l-a împiedicat să participe la Australian Open și l-a ținut în afara circuitului peste 2 luni. A revenit la Monte Carlo unde a pierdut clar cu Schwartzman fiind evident ca nu este la nivel optim.

Feliciano Lopez este la 41 de ani unul dintre cei mai bătrâni jucători din circuit, acesta fiind după spusele sale ultimul an în competiție. El a avut o carieră frumoasă, cu multe partide memorabile dar și cu 7 titluri ATP câștigate, majoritatea pe iarbă, suprafața sa favorită, însă cu toate astea nu a intrat niciodată în primii 10 jucători ai lumii. Momentan, Feliciano a ajuns pe locul 593 ATP și a început să facă din ce in ce mai greu față ritmului, pierzând 18 din ultimele 20 partide disputate. Aici beneficiază de un wildcard fiind în organizarea turneului.9

Feliciano Lopez și-a anunțat deja retragerea din circuit, joacă foarte rar, iar în ultima perioadă este interesat mai mult de probleme administrative. Este clar că la 41 ani el nu mai este la cel mai bun nivel fizic si va încerca pe cât posibil să scurteze punctele, riscând mult serviciul. Goffin nu este nici el prea bine fizic și mă astept la un meci cu multe erori de ambele părți. Linia de 7.5 duble greșeli pare ușor de depășit chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
David Goffin vs Feliciano Lopez
Pronostic:
Peste 7.5 duble greșeli
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 7.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro