Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Benfica

UNIBET

După succesul cu 2-0 în meciul tur, din urmă cu o săptămână, Inter e mare favorită la calificarea în semifinale și înaintea returului cu Benfica.

Dacă își va fructifica avantajul obținut în prima manșă, Inter va merge în careul de ași din Liga Campionilor și se va duela pentru un loc în finală cu rivala AC Milan. Campioana în exercițiu din Italia a eliminat-o pe Napoli, 2-1 la general.

cota2.ro

Benfica a fost singura echipă pe care Inter a putut s-o bată în ultima perioadă. Succesul din Liga Campionilor, extrem de important, e solitar în linia din ultimele săptămâni ale trupei lui Simone Inzaghi.

Înaintea meciului tur, Inter venea în Portugalia după 6 meciuri în toate competițiile fără victorie! A urmat succesul cu 2-0, dar Inter s-a prăbușit din nou în Serie A: înfrângere incredibilă cu Monza, chiar pe Meazza, 0-1, iar Inter e în afara locurilor de Champions League pentru moment, cu 8 etape înainte de final.

Și Benfica e deraiată în ultima perioadă. Înfrângere acasă în derby-ul cu Porto, iar după eșecul cu Inter a venit un alt eșec neașteptat, cu Chaves, 0-1. Așadar, ”hattrick” de înfrângeri pentru Benfica, formație care își vede amenințată poziția de lider. Altădată scăpată spre titlul de campioană, acum Benfica mai are doar 4 puncte avans față de Porto și lupta s-a redeschis în vârful ierarhiei din Portugalia.

Așadar, duelul Inter - Benfica surprinde două echipe aflate în plină criză de formă, așa că diferența s-ar putea face la atitudine și, evident, ținând cont de nivel, la micile detalii.

  • 13 faulturi a făcut Inter cu Monza acasă;
  • 10 faulturi a bifat Inter cu Salernitana;
  • 15 faulturi a provocat Inter în duelul cu Juventus din Cupa Italiei;
  • 9 faulturi a făcut Inter în meciul tur cu Benfica;
  • 13 faulturi a suferit Benfica în ultima deplasare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Inter vs Benfica
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Inter
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro