Ponturi Pariuri Tenis Jule Niemeier vs Elena Rybakina

BETANO

În primul tur la Stuttgart, turneu desfășurat pe zgură, avem meciul dintre Jule Niemeier și Elena Rybakina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Jule Niemeier este o sportivă din Germania de 23 ani, momentan pe locul 65 WTA. Ea este o jucătoare puternică, masivă, care intr-o zi bună poate obține rezultate mari, însă are si foarte multe perioade de black-out în care este de nerecunoscut. Niemeier vine după un an bun în care a cucerit primul titlu WTA al carierei, la Makarska, dar mai ales a impresionat la Wimbledon și US Open, unde a ajuns în sferturi, respectiv optimi de finală. Forma ei este însă foarte slabă, iar începând cu luna decembrie a înregistrat înfrângeri în 14 partide disputate, desi a întâlnit multe adversare accesibile. În 2023 nu a reușit să treacă mai mult de turul secund la niciun turneu la care a participat, iar ultima dată când a legat 2 victorii consecutive a fost în luna octombrie.

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 7 WTA. La felul în care joacă ea are însă șanse mari să intre cât de curând în top 3, iar mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Vine dupa o perioadă de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A câștigat Indian Wells după evoluții entuziasmante, învingând primele două clasate din circuit Swiatek și Sabalenka fără să piardă set, iar la Miami a legat alte 5 victorii consecutive m, pierzând în finală cu Kvitova. Rybakina servește foarte bine, însă este agresivă și la retur, brațele lungi oferindu-i posibilitatea să ajungă la majoritatea mingilor.

Jule Niemeier este o sportivă talentată, însă ea traversează o perioadă foarte slabă în care nu se regăsește și comite extrem de multe erori. Serviciul nu ii merge deloc si are  recent 12 duble greșeli cu Udvardy, 6 cu Dolehide, 9 cu Siniakova sau 7 cu Blinkova. Rybakina este una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, însă și ea este predispusă la duble greșeli, iar zgura nu este suprafața ei favorită. Merg cu incredere pe pariul peste 7.5 duble greșeli.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jule Niemeier vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 7.5 duble greșeli
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro