Ponturi Pariuri Tenis Radu Albot vs Jiri Lehecka

BETFAIR SPORTSBOOK

Venim astăzi cu un pronostic de la Banja Luka, acolo unde în turul secund al turneului de zgură avem meciul dintre Radu Albot și Jiri Lehecka. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Radu Albot este un jucător din Moldova de 33 ani, aflat pe locul 110 mondial. Deși nu mai este chiar la apogeu, el a avut o carieră bună, reușind la un moment dat sa ajungă chiar pe locul 39 ATP. Radu a câștigat singurul său titlu major, la Delray Beach în 2019 și numai puțin de 9 în circuitul Challenger, acolo unde joacă mai des și ajunge mai mereu în fazele finale. În 2022 are titlu la Istanbul Challenger, finală la Busan și semifinale la Chicago, iar anul acesta are semifinale la Delray Beach acolo unde l-a învins pe Tommy Paul, dar a pierdut cu Kecmanovic și recent sferturi la Split Challenger unde a pierdut cu Piros. Albot are 8 victorii în ultimele 9 partide însă adversarii au fost modești. Aici vine din calificări.

cota2.ro

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 21 ani, aflat pe locul 36 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar aici vine intr-o formă foarte bună, reușind turneul vieții la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală eliminând jucători de top precum Coric, Norrie sau Auger Aliassime. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. Cehul are victorii cu Rublev la Doha, cu Musetti la Miami ori cu Dimitrov la Monte Carlo, rezultate care spun multe despre valoarea lui. În primul tur a trecut de Monfils destul de ușor.

Lehecka a fost foarte bun în acest început de an, iar specialiștii îl văd destul de curând chiar în top 20. El dă dovadă de o maturitate mult superioară vârstei sale, iar cu victoriile din ultima perioadă pare că a căpătat încrederea necesară marii performanțe. Radu Albot este un jucător limitat, aflat spre finalul carierei, care foarte rar reușește să mai pună probleme jucătorilor importanți. Diferenta de nivel la care cei doi jucători evoluează este destul de mare si merg cu incredere pe 2-0 Lehecka.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Radu Albot vs Jiri Lehecka
Pronostic:
Victorie Lehecka 2-0
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 6.30
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro