Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

După o zi de miercuri în care am anticipat numărul de faulturi minim pe care îl va face Inter în returul cu Benfica și am bifat o cotă excelentă, ziua de joi e rezervată meciurilor din Europa League și Conference League.

Ne-am oprit la duelurile în care calificarea încă se joacă, iar Roma - Feyenoord și West Ham - Gent sunt partide care se anunță încinse și spectaculoase în aceeași măsură.

cota2.ro

AS ROMA - FEYENOORD (22:00, 0-1, în tur) - În prima manșă, în Olanda, AS Roma a avut șansa să mute balanța spre Italia, dar gruparea lui Mourinho a fost trădată chiar de propriul căpitan. Pellegrini a ratat o lovitură de pedeapsă în finalul primei reprize, iar apoi olandezii și-au confirmat dominarea de pe teren și pe tabelă.

S-a terminat 1-0 într-o partidă unde Feyenoord a arătat, în multe momente, că este superioară romanilor. Acum, la retur, cu scor strâns, totul e deschis către orice scenariu.

Roma și-a testat schemele ofensive cu Udinese, în meciul din Serie A, iar oamenii lui Mourinho s-au impus la scor de neprezentare, 3-0. Tot cu 3-0 a câștigat și Feyenoord repetiția de dinaintea vizitei pe Olimpico: succes în deplasarea de la Cambuur.

  • Prezența lui Paulo Dybala în echipa de start e încă sub semnul întrebării, după ce argentinianul a acuzat probleme musculare;
  • Wieffer, marcatorul din tur, e și el incert pentru olandezi.

WEST HAM - GENT (22:00, 1-1, în tur) - West Ham are o singură șansă de a fi în cupele europene și în sezonul viitor: să câștige Conference League. Plecată dintr-o grupă din care a făcut parte și FCSB, echipa lui Moyes atacă returul cu Gent de la 1-1, scor înregistrat în prima manșă din Belgia.

Înainte de acest meci, West Ham a reușit o semi-remontada în duelul cu Arsenal din campionat. De la 0-2, ”ciocănarii” s-au trezit și i-au pus piedică lui Arsenal în drumul spre titlu: scor final 2-2.

Tot în zona de remize se învârte și Gent, care după 1-1 european cu West Ham a bifat tot o remiză de 1-1 și în deplasarea de la Mechelen.

  • Înainte cu o etapă de finalul sezonului regular, Gent ocupă poziția a 4-a, ultima pentru lupta la titlu, dar se va bate cu Brugge și Standard Liege pentru a rămâne acolo! Gent și Brugge au 56 de puncte, în timp ce Standard are 55.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roma vs Feyenoord
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.70
West Ham vs Gent
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.67
Profit: 16.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro