Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

Superbet

Am închis cu două zile consecutive câștigătoare meciurile din Liga Campionilor și Europa League sau Conference League, așa că acum ne orientăm, din nou, pe partidele de campionat.

Ziua de vineri deschide etape în campionatele importante, dar ne-am făcut un obicei de a fi cu ochii în final de săptămână lucrătoare și pe competițiile din plan secund.

cota2.ro

SILKEBORG - AALBORG (20:00) - Silkeborg i-a dat 10 goluri lui FCSB, dar asta n-a ajutat-o prea mult nici în Conference League și cu atât mai puțin în campionat. Fosta adversară a roș-albaștrilor, atât de mult lăudată pe la noi după acele dueluri europene, se chinuie în playout-ul din Danemarca. Silkeborg ocupă locul 9, n-a mai câștigat de o lună și jumătate în campionat și e la 10 puncte de retrogradare.

Aalborg își joacă ultimele meciuri în prima ligă, asta dacă nu cumva va începe să pună niște victorii în această ultimă parte de sezon. Oaspeții de azi sunt ultimii în clasament, cu 19 puncte, în timp ce primul loc de salvare e ocupat de Horsens, cu 26 de puncte.

  • 36 de goluria a înscris Silkeborg în 25 de meciuri, perioadă în care a încasat 40 de goluri;
  • golaveraj negativ are și Aalborg: 25 goluri marcate și 37 primite;
  • ultimele 5 directe au adus de fiecare dată goluri în ambele porți și minimum 3 reușite.

VOLENDAM - CAMBUUR (21:00) - Etapa a 30-a din prima ligă olandeză este deschisă cu un meci care nu beneficiază de un afiș puternic, dar e extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Volendam e pe locul 14, cu 27 de puncte, la 2 puncte deasupra locului de baraj. Pentru Cambuur situația e și mai gravă: e ultima în Eredivise, cu 16 puncte și doar o minune ar mai putea s-o salveze de la retrogradare. Oaspeții de azi trebuie să se apuce să câștige meciuri, dar va fi extrem de complicat atât timp cât au bifat doar 4 victorii în 29 de etape.

  • 4 dintre ultimele 5 dueluri directe din prima ligă au adus minimum 3 reușite;
  • în meciul tur, Volendam a câștigat cu 3-0 în fața lui Cambuur;
  • Vestea bună pentru oaspeți e că ultima deplasare pe terenul lui Volendam a venit la pachet cu un succes la scor de neprezentare: 3-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Silkeborg vs Aalborg
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.45
Volendam vs Cambuur
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro