Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Daniel Evans

BETANO

În cea de-a doua semifinală a turneului ATP de la Barcelona, avem meciul între Carlos Alcaraz și Daniel Evans. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Campionul en-titre si idolul tribunelor Carlos Alcaraz face un turneu foarte bun și este la un pas de o nouă finală importantă a carierei. Spaniolul este cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 8 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Indian Wells și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. Carlitos a ratat Australian Open din cauza unei accidentări absurde suferite la antrenament, însă în acest an are doar 2 înfrângeri din 23 de partide si se pregătește să revină pe prima poziție în clasamentul ATP. Aici nu a pierdut set desi a avut un traseu destul de greu cu Borges, Bautista si Fokina și a impresionat prin maturitatea sa în momentele cheie.

cota2.ro

Asa cum am anticipat, Daniel Evans a fost foarte solid în meciul cu Cerundolo si joacă astăzi unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. El este un jucător britanic de 32 ani, clasat pe locul 26 ATP, un mare talent pe care viața extrasportivă l-a limitat mult in carieră. Evans este de ceva timp între primii 50 jucători ai lumii, însă de fiecare dată când a prins o formă bună s-a întâmplat ceva, ori o accidentare, ori un incident și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Britanicul preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurul titlu ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021, însă are rezultate onorabile pe toate suprafețele. Pe zgură este inconstant, l-a bătut pe Djokovic în 2021 la Monte Carlo, însă are si înfrângeri cu Meija ori Moutet, jucători modești pe această suprafață. Aici a reușit să ii elimine pe Arnaldi, Khachanov și Cerundolo evoluând foarte bine.

Carlos Alcaraz este mare favorit, atât în această partidă cât și la câștigarea trofeului. El este foarte agresiv la retur, iar suprafața de la Barcelona ii convine de minune. Pentru a avea o șansă, Evans trebuie sa servească perfect, să riște și să încerce să își câștige game-urile pe seviciu, orice slăbiciune urmând să fie taxată de iberic. În aceste condiții cred că vor apărea și greșeli, iar linia de peste 1.5 duble greșeli oferită de Betano mi se pare usor de depășit de britanic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Daniel Evans
Pronostic:
Daniel Evans - peste 1.5 duble greșeli
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 6.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro