Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 10.09

Superbet

Hermannstadt - FC Arges

De la ora 15:00, pe ”Stadionul Municipal” din Sibiu, Hermanstadt primeste vizita celor de la FC Arges, echipa care vine dupa o victorie surprinzatoare contra Chindiei Targoviste, scor 1-0. Gazdele sunt favorite si anticipez un joc ofensiv din partea acestora, cu multe faze de poarta, mai ales ca echipa oaspete se apara mereu jos si foarte aglomerat, permitand adversarilor sa-si creeze sanse importante de a marca. 

Cu toate ca in ultimul meci direct si-a creat numai putin de 18 ocazii de gol, Hermannstadt a incheiat la egalitate meciul cu FC Arges, scor 1-1. Astept o revansa din partea trupei lui Maldarasanu, mai ales ca echipa isi doreste sa participe si in Play-Off-ul pentru cupele europene. Pontul meu pentru meciul Hermannstadt - FC Arges este ”Hermannstadt are peste 3.5 suturi pe poarta + Hermannstadt are peste 3.5 cornere”, la o cota de 2.18.

cota2.ro

FC Botosani - U Craiova 1948

De la ora 17:30, pe ”Municipalul” din Botosani, trupa lui Flavius Stoican primeste vizita celor de la U Craiova 1948, echipa clasata pe prima pozitie in Play-Out-ul Superligii. Cele doua formatii sunt despartite doar de un punct, asa ca un succes al oricarei echipe este extrem de important in ecuatia ocuparii primului loc la finalul sezonului. FC Botosani nu a pierdut niciodata pe teren propriu in fata celor de la U Craiova 1948, ba mai mult, in ultimele doua meciuri au reusit sa se impuna.

U Craiova 1948 are calitate de la mijloc in sus, insa in defensiva gafeaza destul de des, iar acest aspect l-am putut vedea in meciuri importante din acest sezon. Moldovenii joaca extrem de ofensiv pe teren propriu, iar cum Mailat e in mare forma, acesta aducand 9 din ultimele 10 puncte Botosaniului si marcand de 4 ori in ultimele 4 partide, ma astept la ocazii importante in dreptul gazdelor. Pontul meu pentru meciul FC Botosani - U Craiova 1948 este ”FC Botosani are peste 3.5 suturi pe poarta + FC Botosani are peste 3.5 cornere”, la o cota de 2.45.

Farul Constanta - CFR Cluj

De la ora 20:30, la ”Ovidiu”, Farul Constanta primeste vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, intr-un meci extrem de important pentru prima pozitie. Despartite doar de un singur punct, cele doua formatii au probleme importante de efectiv inaintea acestei dispute. Hagi nu poate conta pe omul numarul 1 din echipa sa, Denis Alibec, in timp ce Dan Petrescu nu ii are la dispozitie pe Deac, Camora, Birligea si Maglica. Gazdele au de luat si o revansa, mai ales ca in ultima intalnire de la malul marii, ardelenii s-au impus cu scor de ”forfeit”.

Farul are victorii pe linie in ultimele 6 partide disputate pe propriul teren si de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. De partea cealalta, CFR Cluj are doar un singur succes in ultimele 5 deplasari, acel 5-2 de la Ploiesti, contra Petrolului. Farul e o echipa care ataca extrem de mult, in special in meciurile de ”acasa” si tinand cont de acest aspect, ma astept ca formatia lui Hagi sa-si creeze multe sanse de a marca. Pontul meu pentru meciul Farul Constanta - CFR Cluj este ”Farul Constanta are peste 3.5 suturi pe poarta + Farul Constanta are peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.89.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs FC Arges
Pronostic:
Hermannstadt are peste 3.5 suturi pe poarta + Hermannstadt are peste 3.5 cornere
Cota
2.18
FC Botosani vs U Craiova 1948
Pronostic:
FC Botosani are peste 3.5 suturi pe poarta + FC Botosani are peste 3.5 cornere
Cota
2.45
Farul Constanta vs CFR Cluj
Pronostic:
Farul Constanta are peste 3.5 suturi pe poarta + Farul Constanta are peste 3.5 cornere
Cota
1.89
Cota finala: 10.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro