Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Pentru ziua de duminică apelăm mai degrabă la o tactică pe care o folosim în cursul săptămânii lucrătoare și căutăm pariurile inspirate în campionatele mai puțin ”obișnuite”.

Incursiune în prima ligă din Finlanda plus o atenție sporită în prima ligă din Elveția pentru un bilet pe care îl poziționăm cu șanse importante de reușită.

cota2.ro

HJK HELSINKI - OULU (18:30) - HJK echipa care domină de ani mulți fotbalul în Finlanda are un început ideal de sezon. Trei meciuri, trei victorii, 7 goluri marcate și niciun gol încasat. În vizită vine Oulu, echipă care e și ea neînfrântă, dar care are doar două partide jucate în sezon: 1 victorie și 1 remiză.

În mod surprinzător, dacă aruncăm o privire pe meciurile din ultimele două sezoane, Oulu stă mai bine decât HJK. În ultimele 5 partide directe din campionat, Oulu a câștigat de două ori, două jocuri s-au terminat la egalitate, în timp ce HJK-ul din Helsinki s-a impus o singură dată.

  • situația e diferită însă în acest sezon, când HJK și-a turat motoarele din start și pare că e hotărâtă să câștige titlul într-o manieră extrem de clară;
  • 2-0 cu Honka și 4-0, chiar în cel mai recent joc, cu VPS - așa arată cele două confruntări pe care HJK le-a avut pe teren propriu în acest start de nouă stagiune;
  • Oulu a început cu succes la KTP, scor 2-0, dar n-a avut aceeași eficacitate și în a doua deplasare consecutivă: doar 2-2 cu Haka.

ZURICH - ST. GALLEN (17:30) - Runda cu numărul 29 din prima ligă elvețiană le pune față în față pe Zurich și pe St. Gallen, într-o partidă cu mize diferite pentru cele două adversare.

Zurich are 30 de puncte și se chinuie să nu retrogradeze, asta pentru că Winterthur, ultima clasată, are 29 de puncte. Astfel, gazdele de azi sunt într-o nevoie mare de puncte dacă vor să păstreze diferența față de locul retrogradabil.

De cealaltă parte, St. Gallen are 36 de puncte, dar e la 5 puncte de calificările în Liga Campionilor sau doar la 1 punct de locurile care permit bătăliile pentru Conference League.

  • 51 de goluri a înscris St. Gallen în 28 de etape din acest sezon;
  • 29 de goluri a marcat Zurich în 28 de runde;
  • 3 dintre ultimele 5 meciuri directe au adus minimum 3 goluri;
  • 2-2 a fost rezultatul meciului din tur.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
HJK Helsinki vs Oulu
Pronostic:
1
Cota
1.52
Zurich vs St. Gallen
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro