Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka

BETANO

Meci tare la Stuttgart, acolo unde în finala turneului de zgură indoor se întâlnesc primele două clasate din circuitul feminin, Iga Swiatek și Aryna Sabalenka. 

Campioana en-titre Iga Swiatek si-a respectat statutul și ajunge într-o nouă finală WTA. Ea este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 9 meciuri, câștigând numai puțin de 9 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. La Dubai a pierdut surprinzător finala cu Krejcikova după un alt parcurs impresionant, iar la Indian Wells a pierdut în semifinale contra aceleiași Elena Rybakina. Aici a trecut de Zheng, Pliskova, iar în semifinale a profitat de abandonul lui Ons Jabeur.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este jucătoarea anului în circuitul feminin, iar în viitor poate ataca chiar poziția de lider mondial a adversarei de azi. Ea are un bilanț 21-3 in acest an în care a pierdut doar cu Krejcikova la Dubai, cu Rybakina în finală la Indian Wells și cu Sorana Cirstea la Miami. Sportiva din Belarus în vârstă de 24 de ani, clasată pe locul 2 WTA, este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA și campioană la Australian Open. Confruntată în trecut cu anumite probleme în special de ordin mental și al încrederii în sine, Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch și Stuttgart, totul culminând cu primul turneu de mare șlem aln carierei cucerit la Melbourne. Ea are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic, într-o zi bună fiind aproape imposibil de returnat. Aici a avut un parcurs foarte greu cu Krejcikova, Badosa si Potapova evoluând însă extrem de sigur, meciurile din primul tur, respectiv semifinale fiind terminate în aproximativ o oră.

Avem o reeditare a finalei de anul trecut când Swiatek s-a impus fără probleme cedând doar 4 game-uri. Atunci Aryna a trimis 6 duble greșeli în mai puțin de 1h30 min, fiind exasperată de returul polonezei. În ultimii 2 ani cele două s-au întâlnit de 7 ori, Iga a câștigat de 5 ori, iar în total Aryna a trimis numai putin de 48 duble greșeli. Deși vine după o accidentare si nu a fost chiar la cel mai înalt nivel în acest început de an, este clar că liderul mondial Iga Swiatek rămâne jucătoarea de bătut, iar pentru a avea șanse Sabalenka, trebuie să scurteze punctele cât mai mult și să riște serviciul. Ea este si o jucătoare care se enervează repede atunci când jocul curge în defavoarea ei. Linia de 4.5 duble greșeli Aryna Sabalenka imi pare cel mai bun pariu pentru această finală.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Aryna Sabalenka - peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro