Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Stefanos Tsitsipas

Superbet

În finala turneului ATP de la Barcelona avem meciul dintre Carlos Alcaraz și Stefanos Tsitsipas. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucatori precum și pronosticul propus.

Carlitos Alcaraz confirmă și de această dată așteptările si încerca asta să își păstreze titlul cucerit anul trecut la Barcelona. El este un jucător spaniol de doar 19 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 8 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Indian Wells și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023 a jucat cel puțin semifinale în toate turneele la care a participat și a pierdut doar 2 meciuri, cu Norrie si Sinner. Aici a trecut de Bautista Agut, Fokina și Evans fără să piardă set.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind sub nivelul său la turneele americane, dar și la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz. Aici a trecut de Cachin, Shapovalov, De Minaur și Musetti, pierzând un singur set.

Există tensiuni mari între cei doi jucători și mă aștept la un meci pe cinste, în care Alcaraz porneste favorit. Ei s-au întâlnit de 3 ori recent, iar ibericul a câștigat toate meciurile, de fiecare dată însă, fiind meciuri lungi si tensionate. Carlos pare invincibil în această perioadă și se pregătește să revină pe primul loc în clasamentul ATP, iar în fața propriilor fani este greu de crezut că va claca. Stefanos este mai puternic fizic și pe acest aspect imi voi baza pronosticul. În precedentele partide directe el a trimis 15 ași la US Open, 5 la Miami si 5 la Barcelona, dominându-si adversarul la acest capitol. Pentru a avea șanse la victorie serviciul trebuie sa ii functioneze la parametri maximi, iar linia de doar 2.5 ași oferită de Superbet pentru grec mi se pare usor de depășit.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Stefanos Tsitsipas - peste 2.5 ași
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro