Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.23

Superbet

Fenerbahce și Istanbulspor se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 31 din prima ligă a Turciei. Fenerbahce a investit zeci de milioane de euro în ultimele perioade de transferuri. Formația pregătită de Jorge Jesus este departe de obiectiv, câștigarea titlului, dar încă păstrează ceva speranțe. Ocupă poziția secundă, cu 63 de puncte. Are de recuperat 7 lungimi față de Galatasaray, dar cu meciul de astăzi restant. Antrenorul portughez are ceva absențe. Lotul este unul stelar, cotat la peste 172 de milioane de euro, și oferă soluții.

Istanbulspor, nou-promovată în primul eșalon al Turciei, are emoții în privința retrogradării. A strâns doar 28 de puncte în primele 28 de runde și ocupă poziția a 15-a. Lotul pregătit de Fatih Tekke este cel mai tânăr din competiție, cu o medie de vârstă de doar 24.7 ani. Experiența va avea un rol important în acest final de sezon. 

cota2.ro

• Fenerbahce și Istanbulspor s-au înfruntat deja de două ori în acest sezon. În campionat a fost 5-2 pentru Fener, iar în Cupa Turciei s-a încheiat 3-1 în favoarea aceleiași echipe

• Fenerbahce are cel mai bun atac din prima ligă a Turciei, 69 de goluri marcate

• 342 de faulturi a comis Istanbulspor în primele 28 de runde ale sezonului

• 70 de cartonașe galbene și 3 roșii au văzut fotbaliștii lui Istanbulspor până în acest punct al sezonului.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 cartonașe Istanbulspor este @1.55.

50 de LEI FreeBet + 500 de FreeSpins oferite la înregistrare pe SuperbetOnline AICI

Luton Town și Middlesbrough se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în antepenultima rundă a sezonului din Championship. Luton Town este revelația stagiunii în Championship. Cu un lot lipsit de experiență, cu unii fotbaliști împrumutați de la formații din Premier League și cu iscusința antrenorului Rob Edwards, echipa recunoscută mai mult datorită aeroportului din zonă a prins deja play-off-ul. Este pe 3, cu 75 de puncte. Încă păstrează șanse la promovarea directă, dar pur matematice. Ar trebui ca Sheffield United să piardă tot în finalul sezonului, iar Luton să aibă victorii pe linie. 

Și Middlesbrough a arătat extraordinar sub comanda lui Michael Carrick. Are cel mai bun atac din Championship, dar va trebui să se mulțumească cu un loc de play-off. Ocupă poziția a 4-a, imediat cu Luton, cu un punct mai puțin. Lotul oaspeților este net mai valoros, cotat la 81.55 milioane de euro, față de 35.85 milioane.

• Middlesbrough a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1

• ultimele 5 meciuri disputate de Middlesbrough au fost GG3+

• Middlesbrough are cel mai bun atac din Championship, 82 de goluri înscrise

• 3.1 goluri s-au marcat, în medie în disputele lui Middlesbrough din actuala stagiune

• Middlesbrough dă golgeterul din Championship, pe Chuba Akpom, autor a 28 de goluri. Carlton Morris, vârful lui Luton, ocupă locul 3 în ierarhia golgeterilor, cu 19 reușite.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.55.

-----------------

Malmo FF și IFK Norrkoping sunt adversare astăzi, de la ora 20:10, în runda cu numărul 4 a primei ligi din Suedia. Malmo este cel mai titrat club din fotbalul suedez, cu 22 de titluri în palmares. Stagiunea trecută a fost cea mai slabă din ultimul deceniu, clasare doar pe locul 7, la 18 puncte în spatele campioanei Hacken. În iarnă a fost instalat antrenor Henrik Rydström. Acesta are la dispoziție de departe cel mai valoros lot din competiție, cotat la peste 27 de milioane de euro, iar startul stagiunii este în consecință. Malmo are victorii pe linie în primele 3 etape. 

Norrkoping este alt club de tradiție al Suediei, cu 12 titluri de campioană, ultimul obținut în 2015. Dacă aminteam sezonul modest avut de Malmo, atunci trebuie să punctăm și faptul că oaspeții de astăzi s-au clasat abia pe 12, cu emoții în privința retrogradării. Acum au început excelent, 7 puncte în primele 3 runde.

• ultimul meci direct a fost câștigat de Malmo, scor 3-1

• precedentele 3 partide directe disputate pe terenul lui Malmo au fost GG

• ultimele 6 partide disputate de Norrkoping au fost GG sau 3+

• Malmo a marcat în toate cele 7 meciuri oficiale disputate în anul 2023

• Norrkoping (15) și Malmo (14) sunt formațiile cu cei mai mulți străini în lot din prima ligă suedeză.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.45.

------------------

FC Voluntari și Petrolul se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în ultimul meci al rundei cu numărul 5 din play-out-ul Superligii. FC Voluntari este una dintre cele 3 formații din play-out, alături de FC Botoșani și de FCU Craiova, care au depus actele pentru participarea în cupele europene. Așadar, ilfovenii trebuie să depășească doar una dintre cele două adversare pentru a participa în barajul de Conference League. Până atunci, Liviu Ciobotariu trebuie să scape de altă grijă, cea a retrogradării. Voluntariul e neînvinsă în play-out, dar are doar 23 de puncte, unul deasupra Chindiei, formație aflată pe loc de baraj. 

Petrolul a plecat ca din tun în play-out, a legat 3 victorii și a căpătat oxigen în lupta pentru supraviețuire. Cu 27 de puncte, „lupii galbeni” ocuă poziția a 4-a în play-out. Antrenorul Florin Pârvu are două absențe importante astăzi, Huja, stâlpul defensivei, și mingicarul Constantin Budescu. Ambii sunt accidentați. 

• 8 meciuri consecutive fără înfrângere are FC Voluntari 

• FC Voluntari a marcat în 10 din precedentele 11 meciuri de campionat

• 19-9 pentru FC Voluntari a fost raportul ocaziilor de gol în cel mai recent meci direct, disputat pe 29 octombrie 2022

• 131 de cornere a obținut FC Voluntari până în acest moment al sezonului, o medie de 3.91 lovituri de la colț/meci.

SuperPariul Voluntari marchează peste 0.5 goluri și Voluntari va avea peste 2.5 cornere are cota @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Istanbulspor
Pronostic:
Istanbulspor peste 2.5 cartonașe
Cota
1.55
Luton vs Middlesbrough
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Malmo vs Norrkoping
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.45
FC Voluntari vs Petrolul
Pronostic:
Voluntari marchează & Voluntari minim 3 cornere
Cota
1.50
Cota finala: 5.23
Profit: 21.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro